Stamboom Forum
Forum logo

Servicedesk » Premium Abonnement - wanneer is de start??

Spring naar de meest recente bijdrage op deze pagina

Foto van de gebruiker
Genealogie Online Premium
0scheiding
scheiding
0scheiding

Beste Bob,

 

Het is mij niet meer helemaal duidelijk wanneer je nieuwe service gaat beginnen - aantal dagen wachten is iedere keer anders laatst was hen nog maar een paar dagen 4 dagen - leek 1 Jan 2011 aan te geven. Maar nu is het weer langer wachten 11 dagen. 

 

De Premium link geeft ook geen duidelijk antwoord, misschien kun je een update publiseren met laatste echte status. Eventuele maandelijkse kosten staan ook nergens?

 

In de tussen tijd kun je al een hele tijd niet meer dan 500 plaatsjes uploaden!

 

mvg,

Remco

Premium abonnement

Nog 11 dagen wachten...

Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan nog meer functionaliteit voor genealogieonline en het stamboomforum, waaronder bijvoorbeeld de compleet nieuwe dienst familiearchivaris.

De huidige dienst zoals die wordt geboden - het Basis abonnement - is en blijft gratis! Al de extra's die beschikbaar komen zullen via een Premium abonnement worden aangeboden waar enkele euro's per maand voor zal worden gevraagd. Zie ook het artikel Coret gaat commercieel op Blog Coret.


Remco D. Aalbers - 3 jan 2011 om 10:14

Foto van de gebruiker
Stamboom Forum Premium en Genealogie Online Premium
0scheiding
scheiding
0scheiding

Remco,

 

Het klopt dat ik de datum van live-gang van de premium functionaliteit is verzet, al twee keer zelfs!

 

Door diverse omstandigheden heb ik mijn eigen planning niet gehaald (stond op half december). Omdat er "niets omvalt" als de premium functionaliteit er nog niet is, geen deadline (van tv-programma of zo...), heb ik er voor gekozen om de datum op te schuiven. Ik wil namenlijk niet inboeten op kwaliteit, zeker omdat er een prijskaartje zal hangen aan het premium abonnement. De geboden functionaliteit moet dus werkbaar zijn en goed getest.

 

Het goede nieuws is dat ik nu druk aan het testen ben, dus de laatste loodjes. Ik wil u dus nog enig geduld vragen en de afbeeldingen op te sparen...

 

Via http://www.genealogieonline.nl/premium/ en http://www.stamboomforum.nl/premium/ zullen dan ook de prijzen van de abonnementen bekend worden gemaakt.

 

mvg,

Bob Coret

Bob Coret - 4 jan 2011 om 23:03

Foto van de gebruiker
0scheiding
scheiding
0scheiding
Hoe 'onbeperkt' is het aantal afbeeldingen? Zit er een fair use policy op? De reden dat ik het vraag is omdat we met Sint Anna ter Muiden bezig zijn om alle beschikbare bronnen (rechterlijk archief, notarieel archief, kerkarchieven, DTB, burgerlijke stand, etc) te integreren met de stamboom. In totaal hebben we tientallen gigabytes aan foto's van archiefstukken.

Yvette Hoitink - 5 jan 2011 om 09:46

Foto van de gebruiker
Stamboom Forum Premium en Genealogie Online Premium
0scheiding
scheiding
0scheiding

Yvette,

 

Het is natuurlijk een wat riskante uitspraak, maar met onbeperkt bedoel ik inderdaad "geen limiet op het aantal afbeeldingen". Ik zal wel iets gaan beschrijven over "fair use", maar dit heeft meer met de inhoud van het beeldmateriaal te maken, het is bedoeld voor genealogisch relevant materiaal en niet schaars geklede dames/heren, opruiend materiaal en dat soort troep...

 

Op dit moment herbergt Genealogie Online 32 GB aan beeldmateriaal. Maar de image server is schaalbaar opgezet, ruimte genoeg, dus ook voor GB's van het bronmateriaal van Sint Anna ter Muiden (uploaden zal wel even duren...). Zou zelfs vereerd zijn om dit bronmateriaal te mogen presenteren op Genealogie Online!

 

mvg,

Bob Coret

Bob Coret - 7 jan 2011 om 20:19

Foto van de gebruiker
Stamboom Forum Premium en Genealogie Online Premium
0scheiding
scheiding
0scheiding

Aaaargh, het zit niet mee Roepen

 

Voor het betalen van de Premium abonnementen wordt iDEAL ingezet, zodat je via Internet bankieren bij je eigen bank kunt betalen. Een probleem met het iDEAL contract vereiste een nieuwe versie. Deze moet ondertekend opgestuurd worden en verwerkt worden... kost weer enkele (werk)dagen.

 

Moet dus live-gang weer vooruitschuiven.

 

mvg,

Bob Coret

Bob Coret - 12 jan 2011 om 21:54

Wilt u op de hoogte gehouden van nieuwe reacties bij dit onderwerp ? Ja!

Spring naar eerste bijdrage op deze pagina

Ga terug naar de index van berichten in Servicedesk


Logo Open ArchievenOpen Archieven vraagt uw hulp bij het indexeren van nog niet geïndexeerde archiefbronnen:
de gezinskaarten Delft (1909-1938) of de woningkaarten Nijmegen (1920-1946).


Wie (onder)zoekt wie? overeenkomsten

In bovenstaande tekst is gekeken naar familienamen die ook voorkomen in het Wie (onder)zoekt wie? register. De volgende overeenkomsten zijn gevonden:


Geef ook aan welke familienamen u (onder)zoekt!


Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het stamboomforum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!