stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » Website Archief Breda

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

De archieven van het Gemeent Archief Breda zijn onderverdeeld in twee websites:

die van de DTB's heeft als url:http://www.isis.breda.nl/

de website voor de Burgerlijke Stand in nog niet zolang geleden veranderd naar: http://breda.pictura-dp.nl/component/option,com_genealogie_zoeken/Itemid,42/ en is een onderdeel van de Beeldbank Stadsarchief Breda, daar kun je ook op komen via: http://stadsarchief.breda.nl/

De beeldbank bevat ook een schat aan foto's, die je kunt doorzoeken op bijvoorbeeld straatnaam of op naam van de fotograaf.

De laatste 3 weken zijn er een heleboel indexen (tienjaren tafels?) bijgekomen en vandaag merkte ik dat je uit die nieuwe indexen ook al de aktes kunt bekijken, vooral die van Breda.

Vanuit het overzicht geeft de website soms een fout terug, dan kun je het beste terug gaan naar het overzicht, dat refreshen met het refresh knopje van je browser en dan opnieuw de akte aanklikken

Met vriendelijke groeten,

Jos Kerkhoven

Jos Kerkhoven

Bedankt voor je informatie Jos, succes verder .  Cor Dorsman

C.J. Dorsman

Beste Jos,

                   Daar ook , Princenhage,Ginnenken en Bavel,Nieuw-Ginnenken,Teteringen en Prinsenbeek [beek] bij.

                                Met vr, gr, Ad Geleijns                       .

Ad Geleijns

Lachen Jos, bedankt voor de tip !!!

EINDELIJK heb ik de gegevens gevonden waarnaar ik al een jaar op zoek was, en die zèlfs door de medewerkers in het Stadsarchief Breda niet gevonden konden worden !!!

De huwelijksakte van mijn overgrootpoders uit 1883, plus, als extra informatie een volkomen onbekende broer van mijn grootvader, die bij dat huwelijk is geëcht, plus nog een levenloos geboren broertje uit 1890.

Leonardo


Hallo Leonardo en anderen,

Ja, de archieven gaan steeds verder en ik had ook al ontdekt dat er heel wat online van Breda Verraststaat. Leuk Leonardo, dat je gegevens aantrof die je nog miste.

Vriendelijke groeten, Jacqueline

Jacqueline JansenPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!