stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » US census records available

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Het volgende bericht is zojuist geplaatst door Eric Henneman op Archiefforum (waarvoor dank)

     Footnote opens all of their US Federal Census Records (Free/ Limited Time)
« Gepost op: Vandaag om 03:57 pm »  

--------------------------------------------------------------------------------

To help more people find their ancestors and connect with relatives, Footnote has made all of their U.S. Federal Census documents free.

Visitors simply need to register on the site for free in order to gain access to millions of records including the 1930 census.

This is a great time for you to explore the Interactive Census Collection and share with family and friends.
http://go.footnote.com/census/?xid=579

mvg-Ben

Ben Wegman

Hallo Ben en Elisabeth,

bedankt voor jullie berichtje, maar eerlijk geloof ik niet zo in die gratis aanbiedingen. Ik vraag me altijd af, waar het addertje zit, maar proberen kan geen kwaad.

Eerste resultaten waren veelbelovend. De kaart met belastingbetalers, gezinsgegeven zoals afkomst, geboorteplaats enz. kwam zonder problemen tevoorschijn, dus ik heb al flink zitten schrijven. Maar het makkelijkste is natuurlijk even een printje maken. Ik had me al geregistreerd maar ik moest mijn registratie bevestigen. En toen kreeg ik al die 'juicy details' alleen nog maar te zien als ik mijn credtcard gegevens opstuurde. En dat doen we natuurlijk niet. Gratis is gratis en mijn creditcardgegevens krijgt niet iedereen, zo Hollands ben ik ook nog wel. En het verhaaltje van 'future use' en het is voor uw eigen veiligheid, daar trappen wij niet in.

De moraal: wil je iets van de site afhalen, wel registreren, maar niet bevestigen. Lekker een beetje rondkijken en met pen en potlood aan de slag. En heb je lekker veel hits (ik niet dus) dan kun je altijd nog overwegen om je account op te waarderen.

Groet

Ineke

Ineke Riem Vis

Sorry allemaal, Schamen

iets te snel zitten chagrijnen. 't Zal wel aan het late/vroege uur gelegen hebben. Uitgelogd en opnieuw naar de site gegaan en nu kon ik wel gegevens printen zonder creditcardgegevens. Leuke site Lachen, vooral als je veel familie overzee hebt. Ik moet nog eens verder uitzoeken wat voor nieuws ik er nog meer uit kan halen. Maar nu even niet.

Welterusten

Ineke Riem Vis

Ik kreeg een verzoek van Arie Haagsma, om iets op te zoeken in de Records. Er stond nergens bij hoe ik Arie kon bereiken, dus plaats ik het antwoord maar hier.

Arie ik kan net zoveel vinden als jij zelf. Ik heb geen abonnement/account genomen, zoals ik boven al schreef en ik kan dus alleen bij de 'free' records. Maar daar kan jij dus ook bij. Als je je naam invoert, wordt vanzelf aangegeven op welke lijst en in welke documenten je gegevens kan vinden.

Succes

Met vriendelijke groeten

Ineke

Ineke Riem Vis

@ Ineke,

Als je in het zoekscherm boven Haagsma intikt dan krijg je een aantal treffers te zien. Als je dan op zijn naam klikt kom je op zijn profielpagina. Daar kun je dan kiezen voor- neem kontakt op.

mvg-Ben

Ben Wegman


Dankjewel Ben,

Gelukt. Wat een doolhof  Onbeslist

Groet

Ineke

Ineke Riem VisPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!