stamboomforum

Forum logoFora » Actualiteit » Wiewaswie: zoeken met 2e persoon deze week onmogelijk

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

ivm reparatie van de zoekserver is het zoeken met een 2e persoon deze week onmogelijk !! 

Kennelijk onvoldoende reserve in de servercapaciteit dat dit niet op andere servers kan worden opgevangen.. dat wordt nog wat als Wiewaswie gaat groeien in aantal gebruikers !

Jos van Rijn

Ja, daar ben ik ook net achtergekomen.

a.m. van kalken

Het hele programma werkt toch al niet. Om één persoon te kunnen bekijken moeten tig extra muisklikken "gedaan" worden. Dit heb ik maanden geleden inmiddels doorgegeven. Ze wisten ervan, gaan er iets (ooit) aan doen, heeft geen prioriteit. Oplossing: ik moest mijn beveiliging van de pc maar op een lager niveau zetten, dan hoeven al die extra klikken niet.

Nou mooi niet dus, ik wil een goed beveiligde pc en dan maar geen Wiewaswie (waar trouwens koeien van fouten zo overgenomen zijn uit Genlias. De fouten zijn doorgegeven maar er wordt nits mee gedaan)

Marjolijne

Marjolijne E Vijverberg-Kalkema

Zelfs met een laag beveiligingsniveau vereist wiewaswie ontzettend veel extra klikken ten opzichte van het oude genlias voor dezelfde resultaten. (en dat is ALS de zoekfunctie werkt)

De user-interface lijkt gewoon nauwelijks ontworpen met gebruikers die het veelvuldig gebruiken in het achterhoofd (ondanks dat er tijdens het project volop melding gemaakt werd van het inwinnen van gebruikerservaringen, en er zelfs een "usability study" uitgevoerd zou zijn).

(dure) Gemiste kans.

Frederik

alles werkt weer en laten we de discussie over wiewaswie maar op een andere plaats voeren !!

Jos van Rijn

welke plaats had je zoal in gedachte? alle verzoeken, op- of aanmerkingen, ongezouten kritiek of opbouwende kritiek, lief, kwaad, teleurgesteld, het leidt allemaal tot niets bij WWW zelf, er wordt domweg niet op gereageerd en al helemaal niets aan verbeterd; op deze plaats kun je je leed tenminste nog een beetje delen, immers gedeelde smart is .... maar als dat dan ook niet meer mag op deze plaats, wat rest ons dan nog? Mvrgr Joop

Joop

@Joop: ik denk niet dat Jos van Rijn bedoelde dat kritiek uiten hier niet meer kan of mag, maar hij heeft een punt dat het ook op deze plek niet zo zinnig is.

Wiewaswie is ongetwijfeld door haar ontwikkelingsbudget heen en alles wat ze nu doen is pappen en nathouden. Vandaar dat zelfs constructieve feedback aan dovemans oren gericht (b)lijkt. 

En je kan het zelfs het CBG niet echt kwalijk nemen, want die hebben gewoon een belabberd platform geerfd, waar teveel geld verspild is aan zaken waar al lang niemand meer op zat te wachten (lees het online stambomen bouwen).

Wellicht niet zinnig, maar zoals je zelf ook al schreef, het delen van kritiek op wiewaswie lucht wel weer even tijdelijk op.  Halve smart.

Frederik

Ik heb nog nooit op twee personen kunnen zoeken in wie was wie......waardeloze website.

marjolijn flobbe

Kan de titel worden aangepast? Bijvoorbeeld 'vorige week'..

Pauwel


Probleem is allang weer voorbij. Tot ze met echte abonnementen gaan werken.

Leo BijlPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!