stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » Persberichten: Ancestry.it en Ancestry.fr


Profiel afbeelding
Ancestry network is het grootste internationale (en commerciële) netwerk van familiegeschiedenis websites, met versies voor Amerika, Engeland, Canada, Australië, Duitsland en sinds kort ook Italië en Frankrijk!

Zie "ANCESTRY LAUNCHES ITALIAN WEBSITE" - http://ancestry.co.uk.mediaroom.com/index.php?s=43&item=49 en "WORLD'S LARGEST FAMILY HISTORY COMPANY LAUNCHES FRENCH WEBSITE" - http://ancestry.co.uk.mediaroom.com/index.php?s=43&item=51

Ik ben benieuwd wanneer Josh Hanna (Managing Director van Ancestry Europa, werkend vanuit Londen) naar Nederland komt!

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Ik denk dat het voor ancestry geen enkele zin heeft om zoiets voor Nederland op te zetten omdat voor uitgebreide toegang tot hun gewgevens moet worden betaald en wij hier in Nederland in de gelukkige omstandigheid verkeren dat alle informatie gratis valt op te halen bij Genlias, Drenlias,Tresoar enz.

E J Dijkstra


Ik heb een wat uitgebreider artikel over Ancestry op mijn blog geplaatst, zie http://blog.coret.org/2007/07/ancestrynl-op-komst.html

mvg,
Bob Coret

Bob CoretPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu