stamboomforum

Forum logoFora » Actualiteit » E?n index voor DTB Midden- en Noord-Kennemerland 1624-1828

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

De beste wensen voor 2014 krijgt u van mij met een update van het spreadsheet DTB Midden- en Noord-Kennemerland 1624-1828. Inmiddels heb ik van vele bestaande transcripties en door mij nieuw opgestelde transcripties een eenduidig Excel-sheet gemaakt met ruim 46000 records.

Het betreft hier de DTB van Akersloot, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond-Binnen, Heemskerk, Heiloo, Limmen, Uitgeest en Wijk aan Zee, voornamelijk RK-religie, maar ook veel civiele akten.

De herkomst van de transcripties en de oorspronkelijke bronnen is vermeld op het tabblad Bronnen van het Excel-sheet.

T.z.t. wil ik dit bestand uitbreiden met Schoorl en De Zijpe en aanvullen met andere DTB uit de vermelde plaatsen. Als u nog meer transcripties weet uit het betreffende gebied, die ik mag gebruiken, dan hou ik mij van harte aanbevolen.

U kunt dit bestand downloaden op de website van Remco Ooijevaar http://www.ooijevaar.info/indexbestanden.htm.

Hier kunt u ook een soortgelijk, door Remco Ooijevaar samengesteld, bestand downloaden van de DTB van West-Friesland 1609-1870 met bijna 42000 records en nog veel meer andere transcripties.

Veel plezier ermee!

 

Frank Bakkum

Bedankt, ik zal er zeker gebruik van maken. Zoenen

J. van der Linden


Hartelijk dank.PS de eerste 2 hyperlinks naar Van Papier Naar Digitaal (1 logo, 2 in tekst) werken helaas niet - de 3e (in tekst) werkt wel

Jan_K.Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!