stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » Reconstructie adressen van inwoners Eindhoven in 1934

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Voor diegenen die recente voorouders uit Eindhoven hebben vind ik deze site echt een aanrader.

Het betreft een reconstructie van de adressen van de inwoners van Eindhoven in 1934.

http://www.ihesm.com/eindhoven1934/

Rob van Z.

Geweldig indrukwekkend overzicht van oud Eindhoven en veel zaken zijn ook (nog) herkenbaar. Ik ben zelf continue op zoek naar informatie over de naam Vosters voor mijn genealogie-onderzoek. Mocht u mij kunnen helpen aan aanvullingen, namen met data maar ook oude foto's, dan ben ik u daarvoor zeer dankbaar.

Gegevens kunt u sturen aan marcelvosters@planet.nl 

M.A.J. Vosters


Beste heer Vosters,

Uit uw reactie, op het bericht over de reconstructie van de adressen van inwoners van Eindhoven in 1934, begrijp ik dat u graag meer informatie zou willen hebben over de naam Vosters in die omgeving. Dat kan natuurlijk, alleen is het reageren op een bericht in de rubriek Actualiteit daarvoor niet de meest handige manier. Beter zou u een nieuw bericht kunnen plaatsen in de rubriek Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland, met uw zoekvraag. Misschien heeft u in elk geval alvast iets aan de website Delpher, met 145 mooie resultaten voor die combinatie Vosters + Eindhoven, zie http://www.delpher.nl/nl/platform/results?query=vosters+PROX+Eindhoven+&coll=platform en 3 treffers in het telefoonboek Nederland 1950 in Eindhoven, http://geneaknowhow.net/script/dewit/tel1950/pdfs/deeleen0661.pdf . Succes met uw onderzoek!

Met vriendelijke groet,
Dimitri Vlas

Dimitri VlasPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!