stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » Een verzoek aan de leden wanneer iemand 2x dezelfde topic heeft geplaatst, verkeerd forum, spam

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Beste forumleden,

Het komt regelmatig voor, dat iemand per ongeluk dezelfde vraag heeft gesteld in 2 topics.

Graag dan slechts op 1 topic reageren en zonodig mij hierover inlichten via mijn profiel contact.

Het is niet de bedoeling, dat men de poster zelf hierover gaat benaderen

Indien iemand meent, dat een topic in een verkeerd forum staat, mij eveneens hierover verwittigen en niet de poster met het verzoek om de vraag opnieuw te stellen in het juiste (sub)forum, met als gevolg dat er dan antwoorden in 2 topics worden gegeven over het zelfde onderwerp en dit mij werk geeft om alles weer in 1 topic te krijgen met als gevolg, dat ik dan ook een keer de mist in kan gaan.

------------

Mijn laatste verzoek, die ik al een paar maal naar voren heb gebracht:

Een goede titel over de vraag is erg belangrijk en zorg er a.u.b. voor, dat het een titel wordt die de lading dekt, maar al te vaak moet ik hierin corrigeren, dit is niet zichtbaar voor de leden, maar kost onnodig veel tijd. 

Ook spamberichten via een PB.

 

Bij voorbaat dank voor Uw medewerking.Doei!

 

Everardus - moderator

Geregistreerde forumleden ruim 65.000

Everardus Rollema

Everardus Rollema

er is een heel simpele oplossing:
geef de topicstarter de mogelijkheid om achteraf het subforum te kunnen aanpassen (net zoals achteraf de titel aanpassen mogelijk is)
 

grtn

Jan_K.

Dag Jan,

Zou kunnen, iets voor Bob, echter je moet eens weten, hoe vaak ik een titel moet aanpassen, terwijl een topic starter dit zelf kan doen en het nalaat, ondanks verzoeken gedaan in berichten door andere forumleden.

Elke keer opnieuw uitleggen, meestal aan dezelfde personen.

Meestal gemakzucht en een enkele keer onkunde.

Ik zal het nog eens voorleggen aan Bob of een topicstarter zelf de functie verplaatsen kan krijgen, het gevaar zit er wel in dat hij of zij wil bepalen in welk forum een bericht wordt geplaatst, die niet aan de vraag aansluit, en daar zit ik nu ook weer niet op te wachten, men dient zich gewoon aan de regels te houden en dan is er niets aan de hand, natuurlijk een foutje maken kan altijd gebeuren.

Gr.

Everardus

Everardus Rollema

Ik pleit er voor dat bij berichten in het Subforum "Leeshulp gevraagd" niet de titel onnodig wordt voorzien van de tekst "leeshulp gevraagd"

De titel wordt onnodig lang (minder overzichtelijk) en het is een vorm van pleonasme.

 

grtn

Jan_K.


Dag Jan,

Ik zal er rekening mee houden, mits de titel goed is onderbouwd en daarbij doel ik niet op jouw titels.

Diverse malen wordt een leeshulp vraag zo maar in een of ander forum geplaatst en door de vermelding achter aan de titel kan men zien dat er een apart subforum is voor Leeshulp, daar dit niet tot uiting komt bij de startpagina ondanks het aanbrengen van een vergrootglas.

Groet,

Everardus RollemaPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!