stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » Nieuw: live berichten (vanavond tijdens en rondom Verborgen Verleden)


Profiel afbeelding

Het Stamboom Forum kent nu ook live berichten. Dit zijn berichten op het Stamboom Forum gelinkt aan een gebeurtenis die die dag plaatsvindt, bijvoorbeeld een aflevering van Verborgen Verleden. Een live bericht op het Stamboom Forum laadt automatisch nieuwe reacties. U kunt dus het bericht open laten staan, zachte piepjes laten weten dat er nieuwe reacties binnenstromen. Het idee van deze live berichten is dat er tijdens een evenement door deelnemers gedachten uitgewisseld kunnen worden, aanvullende informatie kan worden geleverd, kritiek of lof geuit kan worden, kortom gezellig kletsen over de gebeurtenis! 

Vorige week, tijdens de eerste aflevering van Verborgen Verleden in het nieuwe seizoen met Loes Luca, was het eerste live bericht. Vandaag is het tweede live bericht voor de tweede aflevering van Verborgen Verleden, dit maal met Teun van de Keuken in de hoofdrol. Het leukste is als u de aflevering bekijkt op TV en ondertussen op uw iPad, laptop of PC het live bericht op uw "tweede scherm" volgt en daar participeert.

Kletst u vanavond live mee? Gezellig!

Bob Coret

LS,

 

wel een beetje laat dit verhaal over live reacties. Uitzending 23 januari, uw verhaal op 27 januari.

 

T. Roos

T. J. Roos


LS. Overigens was de eerste uitzending niet over Loes Luca maar Tom Egbers!!!!!!!

G.J. de VriesPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu