stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » N o o r d - H o l l a n d, 1625-1960 : DTB, burgerlijke stand : Nieuw overzicht WieWasWie, 13-12-'16

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Beste forumgenoten,

Het regionaal historisch centrum voor Noord-Holland, het NHA, heeft deze maand, december 2016, een actueel overzicht geplaatst over zijn bijdragen aan de website WieWasWie op het gebied van doop-, trouw- en begraafboeken voor 1811 (DTB) en de openbaar geworden akten van de burgerlijke stand (1811-1960) :

- toevoegingen in de periode oktober-december 2016,

- en de huidige inhoud daarvan.

                                   (illustraties: zoekresultaten-scherm op WieWasWie.nl; fragment van het overzicht, op www.noord-hollandsarchief.nl/)

U ziet het persbericht hier, http://noord-hollandsarchief.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/380-veel-nieuwe-aanvullingen-wiewaswie, en het handige overzicht op http://noord-hollandsarchief.nl/zoeken/genealogie/noord-hollandse-gegevens-in-wiewaswie .

Aanvullend kunt u natuurlijk ook prachtige digitale bronnen voor uw genealogisch onderzoek in Noord-Holland vinden op de website Digitale Bronbewerkingen Nederland & Belgie: http://geneaknowhow.net/digi/nhol-ni.html .

Met vriendelijke groet,

Dimitri Vlas

Dimitri VlasPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!