stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » FamilySearch stopt per 1 september 2017 met het verhuren van microfilms


Profiel afbeelding

FamilySearch stopt per 1 september 2017 met het verhuren van microfilms. Vanaf deze datum kunnen er geen microfilms meer besteld worden. De reden is dat Familysearch zich gaat toeleggen op het digitaliseren van de microfilms. Zie hier voor meer informatie op de website van Familysearch. En zie hier voor aanvullende praktische informatie.

Johanna C.

de keuze is begrijpelijk .... maarrr ... het had prettig geweest om pas te stoppen al; (bijna) alle materiaal digitaal beschikbaar is 

 

(ik heb in het verleden mooie informatie van dergelijke films verkregen! :-D )

grtn

Jan_K.


Normaal dat ze de films niet meer uithuren. Het was sowieso toch al een luxe om voor weinig geld zoiets tot je beschikking te krijgen. Vooral als je bedenkt dat het orginelen zijn.

Laten we daarom vooral blij zijn dat Familysearch bestaat en ook alles gratis beschikbaar stelt voor onderzoek en iedereen kan er iets van zijn gading vinden.

Nog steeds bezoekt FS de archieven en sluiten contracten af voor het verfilmen van materiaal.

Het is een formidabele database en website met veel vrijwilligers die alles in de zoekmachine duwen. https://familysearch.org/search

Via deze link kan je je aanmelden voor dit indexeerwerk.

https://familysearch.org/indexing/

ien lejeunePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu