stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » Na ruim 10 jaar als vrijwillig moderator te hebben gewerkt, stop ik m.i.v. 1 september 2017.


Profiel afbeelding

Everardus,

Wil de gelegenheid nemen om u te bedanken voor alle goede informatie die U heeft verzorgd. Als ik op deze site kom, is het altijd prettig en vertrouwt om te lezen wat U schrijft. En al de informatie vrijwillig te behandelen.Hope dat uw opvolger in uw schoenen past.

Hartelijk dank en wens U het allerbeste,

Marie Kwakkestein

Marie Kwakkestein

Uiteraard kan ik niet achterblijven bij al de woorden van dank. Ik dank je dan ook hartelijk voor al het werk dat je voor dit forum gedaan hebt. Geniet nu van de tijd die je voor jezelf kan besteden.

vriendelijke groet

Karst

Karst

Ja, (een) volgende moderator(s) moet(en) van zeer goede huize komen om het te kunnen Evernardussen Ja schuddend

Het ga je goed en heel veel dank !

Willem Hak

Dank je Everardus voor alles wat je voor het forum en ook speciaal voor mij hebt gedaan. Het ga je goed!

Apoillonia Venne

Apollonia

Beste Everardus,

Toen ik jaren geleden mijn eerste stapjes nam in de wereld van de genealogie was jij een van de eersten die mij geduldig hielp op de voorganger van het Tresoar forum. Ook hier op het SF heb je datzelfde geduld en hulpvaardigheid getoond aan de vele leden.

You’’ll be a hard act te follow …

 

Take it easy, Sylvia

Ozlady

@Everardus

We gaan je missen, dank, dank, dank

Jan Middelkoop

Beste Everardus,

Bedankt voor alle activiteiten op het web, maar ook in het Tollenshuis in Rijswijk. Ik heb veel van je geleerd. Het ga je goed en hopelijk tot ziens in het forum,

HG Ineke RV 

Ineke Riem Vis

Beste Everardus,

 

Bedankt voor al je goede bijdragen en inzet voor dit mooie forum. Jammer dat je als Moderator stopt, maar wel te begrijpen na ruim 10 jaar.

Ook hoop ik je hier op het forum nog vaak tegen te komen.

 

Vriendelijke groet,

Carla

Carla B

Dank je wel voor de helpende handen in de loop der jaren en heel veel plezier met je nieuwgevonden vrije tijd :-)

Pauli Kelley

Bedankt voor al je inzet Everardus!

Marije Essink

meneer Rollema, hartelijk dank voor al die jaren van geweldige inzet als moderator van dit forum ,mijn dank hiervoor

huub verspeek

Bedankt voor al het werk dat u voor dit forum verzet heeft.

G.Slopsema

Everardus,

het gras is al voor mijn voeten weggemaaid. We zijn al eerder op dezelfde bruiloft geweest, voordat we elkaar leerden kennen, en als ex-buurtgenoot. Bedankt voor alle inzet en met name geduld, om een paar kemphanen uit elkaar te houden.Het ga je goed en geniet van wat meer vrije tijd.

Jan Achterberg

wat lang, alweer tien jaar! ik vergeet nooit hoe Everardus me (nog veel langer geleden) geholpen had in het Nationaal Archief met het traceren van mijn voormoeders. ik kwam er totaal niet uit en een tafelgenoot zei toen dat ik de heer Rollema kon vragen die daar net rond liep. zo mooi om te zien, hoe iemand die helemaal thuis is in de genealogische wereld, anderen een eind op weg kan helpen. thanxs a million!

Carla van Beers


Bedankt voor uw inzet.

Govert Noorloos

GovertPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu