stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » Na ruim 10 jaar als vrijwillig moderator te hebben gewerkt, stop ik m.i.v. 1 september 2017.


Profiel afbeelding

hartelijk dank voor al de goede activiteiten!

Pieter Johan Cramwinckel

Geweldig gedaan met het vele werk,en bedankt.

vandehefra.

vandehefra

Enorm bedankt voor alle moeite die je je getroost hebt de afgelopen jaren.  Succes met jouw verdere genealogische bezigheden.

Karel en Marjolijn van Hilten

Toen ik lid werd van dit forum, inmiddels ruim meer dan 10 jaar geleden, bleek het een wespennest (understatement). Na diverse crisissituaties dook er ineens één man op, die toonde dat onder zijn leiding het forum wel gewoon over genealogie kon gaan. Wij kunnen ons er waarschijnlijk geen voorstelling van maken wat hij daar allemaal voor heeft moeten doen en laten. En dat tien jaar lang...

Woorden schieten tekort, dank Everardus

Maggy

Beste Everardus,

Het was me een waar genoegen je al deze jaren als moderator en bereidwillig beantwoorder van vragen te hebben meegemaakt! Dank daarvoor, en het ga je goed!

Groet, Hellen

Hellen

Beste Everardus

Bedankt voor je inzet , het gaat je goed.

Charles Huijben

Beste heer Rollema,

U heeft op het Stamboomforum duizenden mensen vriendelijk en vakkundig met raad en daad terzijde gestaan, steeds de weg gewezen naar andere deskundigen, opmerkzaam attent gemaakt op allerlei genealogische evenementen, en (niet te vergeten) u bent hier en daar opgetreden als bemiddelaar / "vredestichter". Bij elkaar is dat een geweldig levenswerk, waarvoor aan u veel dank en respect toekomt. Wij wensen u (naast veel plezier bij uw genealogie-hobby) uiteraard heel veel geluk en gezondheid in uw welverdiende vrije tijd!  

Met vriendelijke groet, Dimitri Vlas

Dimitri Vlas

Beste Everardus, 

Bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor het Stamboomforum. Vaak heb ik met resultaat een beroep op jou en het forum gedaan en daarbij was jij dan ook vaak de motor achter het oplossen van ingewikkelde vastlopers. Bedankt en wellicht tot ziens ! 

Groet, Marcel 

Marcel van der Beek

Beste Everardus,

Ik sluit me graag aan bij alle lovende woorden die hierboven al geuit zijn, vooral die van Maggy en Dimitri. Hartelijk dank voor al je inzet en het ga je goed.

Met vriendelijke groet,
Ria

Ria Hendriks

Beste Forumleden,

Vandaag is het de laatste dag, dat ik moderator ben van ons aller Stamboomforum.

Met plezier heb ik Uw berichten gelezen ten aanzien van mijn werkzaamheden als moderator van het Stamboomforum en het oplossen van genealogische vraagstukken in de afgelopen jaren.

Dat U mijn werk als positief hebt ervaren, stemt mij tot tevredenheid en wil U allen dank hiervoor zeggen.

Belangrijk in het geheel voor mij was en is, dat forumleden op een prettige manier elkaar van dienst kunnen zijn en met vol vertrouwen denk ik dat dit ook in de toekomst het geval zal zijn.

Gisteren heb ik een persoonlijk gesprek gehad met de webmaster van ons forum de heer Bob Coret, want zonder zijn opzet had dit Stamboomforum nooit bestaan.

Hij zal er zorg voor dragen, dat er een nieuwe moderator zal komen en zal van zijn kant mogelijke kandidaten benaderen of een oproep op het Stamboomforum plaatsen.

Mocht U interesse hebben voor de functie van moderator, neem dan contact op met Bob Coret, want hoe sneller, hoe beter dit voor het Stamboomforum is.

Zoals door mij is geschreven in mijn eerste bericht van dit topic, ben ik bereid om zo nodig U mondeling toe te lichten omtrent de werkwijze zo als ik die afgelopen jaren heb ingevuld.

Er zullen de aankomende dagen nog enkele nieuwe toepassingen op het Stamboomforum worden doorgevoerd door de webmaster, maar dat merkt U vanzelf.

Als afronding van mijn functie als moderator zal ik mijn eigen berichten de aankomende dagen zo nodig aanpassen.

Natuurlijk zult U mij nog tegenkomen op het forum bij mogelijke genealogische vraagstukken, maar dat is een ander verhaal.

Nogmaals dank voor alle steun die ik van U hebt mogen ontvangen, want met Uw inbreng is het Stamboomforum geworden wat het nu is.

Tot ziens op het Stamboomforum of op een woensdag in Museum Rijswijk/Historisch Informatiecentrum, Herenstraat 67 te Rijswijk Z.H.

 

Met vriendelijke groet,

Everardus Rollema

Everardus Rollema

Hartelijk dank voor alle hulp en moeite op en voor dit prachtige forum!

Heel veel succes en gezondheid voor de toekomst.

Alex van Zonderen

Everardus jij bedankt voor alle keren dat je wat voor mij hebt opgezocht en het gaat je goed in je verdere leven met hartelijke groeten Eveline Johanna Baggerman

Eveline Johanna Baggerman

Hartelijk dan voor al uw mooie werk en de moeite die  u deed  om mensen en hun verleden  bij elkaar brengen.

Leni Deijs

Geachte meneer Everardus, heel veel dank voor het vele werk dat u verzet heeft voor het forum.. Daar moeten heel veel uren in zijn gegaan. Heel hartelijk bedankt daar voor.

Gerda Procee-Lammens

g.procee-lammens


Everardus Rollema bedankt  voor al UW hulp en geduld  Blondje

de ruiterPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu