stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » Oudste man van Dordrecht overleden, was 105 jaar.

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

<verwijderd>

Piet Buitendijk

Wat prachtig voor die man en zijn familie. Ik hoop dat mijn vader dit ook mag meemaken. Het verhaal van deze man is bijna een copie voor mijn vader, die nu bijna 102 jaar wordt. L.P. van Kessel, Mookhoek

Leonard van Kessel

Mijn oom is 104 geworden, en dat vond hij wel genoeg, mijn oom en tante  woonden al jaren samen in een bejaardencentrum in Bussum, Anthoniushove,en mijn tante was jaren ervoor bij ons thuis overleden, en dat wilde mijn oom ook..En dat hebben we gerespecteerd, en hij is bij ons thuis ,na langere tijd, overleden.De tijd dat hij alleen was, gingen mijn broer en ik dagelijks bij hem op bezoek, om o.a. de krant te brengen

Dit was in de tijd dat ik nog op school was,net als mijn broer.Maar onze aanwezigheid was een hele troost en aanspraak voor hem, zoals bij mijn tante.

Ton Bakker

Mooie leeftijd, zou  ook wel zo oud willen worden, maar ben bang dat mijn gezondheid dat niet toelaat.

Annemarie57


Een verre neef van mij, Martinus Gerardus van der Horst is 104 geworden en overleed te Zevenbergschenhoek (NB) op 29 januari 2015, enkele dagen na zijn verjaardag. 

Die dag werd mijn boek (440 jaar van der Horst van Wagenberg tot de Moerdijk) gepresenteerd bij BN de Stem in Roosendaal en ik had gepland hem daarna een bezoek te brengen. Door het zeer slechte weer en de lange reis die mij nog te wachten lag besloot ik echter terug naar huis te rijden.

Dubbel gevoel natuurlijk voor mij: enerzijds heb ik Tinus niet meer ontmoet, maar anderzijds zou ik toch waarschijnlijk te laat gekomen zijn en had ik zijn naaste familie misschien gestoord.

Tinus was zijn ganse leven vrachtwagenbestuurder geweest (hij kon er urenlang over vertellen). Hij verbleef tot zijn laatste dag in een Woonzorgcentrum en was enkele dagen eerder nog met zijn familie op restaurant geweest om zijn verjaardag te vieren.

Veel zou ik geven om zo lang gezond te kunnen leven. Maar daar beslissen wij natuurlijk niet zelf over.

Michel van der HorstPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!