stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » Het einde van zoekakten.nl?


Profiel afbeelding

Ik kan er nog wel op, ik denk dat veel mensen nog even hun slag slaan.

Yolanda Lippens

Ik heb een vermoeden dat het C>B>G. zoekakten.nl heeft opgekocht-waarschijnlijk ook Genlias.nl-ik kan nog wel op zoekakten.nl,maar een bepaalde tijd en dan is het over-was gisteren nog op genver.nl maar dat is ook over.Zo krijgt het CBG een monopoliepositie en zullen we waar-

schijnlijk gaan betalen-ik zoek altijd naar de huwelijkse bijlagen omdat dat veel gegevens geeft.gr.Sophie Marie Bruijn van Keulen

S.M.Bruijn van Keulen

beste Sophie Marie,

Neen, CBG doet hier in niets en het gaat zeker niet om geld; ik ken de webbeheerder van zoekakten.nl en geld speelt geen rol.

Genver.nl is al lang gevlogen.

Leonard van Kessel.

Leonard van Kessel

Zoekakten heeft een hulpje
voor de "huishouding" ingehuurd.
Daardoor is het geplande einde van
zoekakten voorlopig van de baan.

Stefan Lambregts

Heel goed nieuws !! Dank aan de vrijwilligers die deze onmisbare site up en running houden, dat mag ook wel eens gezegd worden !!

Jos van Rijn

wat een goed nieuws!!!

y m willemse

@ Stephan,

Bedankt voor deze geruststellende en rustgevende mededeling.

mvg-Ben

Ben Wegman

Wat een goed nieuws-complimenten aan degene die dit heeft gedaan-

mvg. Sophie Marie Bruijn van Keulen

S.M.Bruijn van Keulen

Scans Family Search 

Genoeg mensen maken dankbaar gebruik van Zoekakten.nl, maar ik heb de indruk dat sommige mensen een verkeerd beeld hebben wat Zoekakten.nl in feite is. Zoekakten.nl is geen bron van informatie maar is een handige verwijsindex naar de scans die de Mormonen via hun database FamilySearch ter beschikking stelt. 

ien lejeune

Zonder de verwijzingen en de vaak aanwezige indexeringen (door vele vrijwilligers voor zoekakten uitgevoerd) wordt het doorzoeken van de beschikbare films van FS een gigantisch werk. Dus hulde voor het in leven houden van deze uiterst nuttige bron. Zonder deze bron zouden vele vragen op dit forum niet/ niet afdoende kunnen worden beantwoord.

mvg-Ben

Ben Wegman


Ik sluit me volledig aan bij het bericht van Ben Wegman.

Groet, 

Everardus

Everardus RollemaPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu