stamboomforum

Forum logoFora » Actualiteit » Nieuwe kranten op Delpher

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Delpher heeft nu ook De Volkskrant, Trouw en Het Parool uit de periode 1945-1995 opgenomen! Wat fijn, daar kunnen we vast wat overlijdens e.d. die we nog misten in vinden.

J.A. van der Ent

Dat klopt! Ik heb de hele middag al gezocht naar het overlijdensbericht van mijn opa (1961), maar helaas niets gevonden....

Yolanda Lippens

Jammer dat je je opa niet vond. Ik de mijne wel en nog een andere advertentie, maar helaas vond ik (nog) geen advertenties van personen waarvan ik nog gegevens zoek. Overigens was het doel van mijn bericht anderen die misschien niet weten dat er nieuwe kranten aan Delpher zijn toegevoegd, hierop attent te maken.

J.A. van der Ent

Is natuurlijk geweldig, dat er meer kranten opgenomen zijn.

Wat ik nog mis zijn de kranten op Delpher na 1995.... Of zijn die ergens anders te vinden ?

 

Jrusjere oes Kirchroa,

Herman Deckers.

Herman Deckers

Relatief recente kranten plaatsen ze uit principe niet. Soms zijn regionale recentere kranten te vinden in streekarchieven, maar het is heel verschillend hoe ze daarmee omgaan, sommige archieven zijn nog veel strenger. Goede bronnen voor recentere familieberichten zijn mensenlinq en online-familieberichten, maar ik neem aan dat je die al kent.

J.A. van der Ent

Ja, die bronnen ken ik. Maar, wat is relatief recent, 22 jaar vanaf 1995 ?

Ik gebruik Delpher niet alleen voor familieberichten, maar ook voor tijdschriften, artikels en advertenties en met prachtige resultaten.

Herman Deckers


Heeft te maken met auteursrecht

J.A. van der Ent
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!