stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » weer 3 dagen gratis zoeken in Engelse archieven


Profiel afbeelding

Weer even gratis zoeken van 23 t/m 25 februari in https://www.ancestry.co.uk/

Starting this Friday, we're giving you free access* to all our UK and Irish records for three whole days

PS gratis zoeken in de records om te zien of er nuttige informatie in staat is niet hetzelfde als originele documenten opvragen!

Frank Fransz

Dank je! Nuttige tip.

Pauwel

Dank je voor de TIP, SUPER.

Juichend

Herman Wessels

Ligt het aan mijn computer of klopt er iets niet aan de zoekfunctie 'achter' deze link?

Hugo P. Abrahamse

Geen van beide. Je moet eerst even inschrijven/inloggen en dan kun je los gaan.

Frank Fransz

Bedankt voor info. dat was me niet helemaal duidelijk (leeftijd waarschijnlijk:) )
Ik heb me ingeschreven maar krijg nu een bijna leeg scherm tezien met Tabs zoals Support Centre, Ancestry.co.uk Blog, About Us etc. Maar geen verwijzing naar de (free access) search te vinden :(  't Zal wel echt aan mij liggen, maar hebje enig idee?  (sorry, om je met dit soort vragen op te zadelen)

Hugo P. Abrahamse

Ik heb het nu wel gezien. Ik dacht me zelf ingelogd te hebben (ik ben een zg. geregistreerde gast) en kreeg vervolgens dat bijna lege scherm. Als je de 14-day trial link benut, dan kun je aanmelden etc. Ik ga hier (heel spijtig) toch geen gebruik van maken om reden dat men al je (financiële) gegevens wil hebben. Gezien mijn eerdere ervaring met Ancestry i.c.m. met een 'free trial', gaat me dit te ver. In ieder geval erg bedankt voor je hulp.

Hugo P. Abrahamse

Dat laatste is helemaal niet nodig/ vereist.

Ga linksboven gelijk naar 'search'

Frank Fransz

Om vervolgens geconfronteerd te worden met de vraag om toch maar lid te worden.

Hugo P. Abrahamse

Daar moet je dan niet op ingaan.

rechtsboven SIGN IN en niet SUBSCRIBE

*Access to the records in the featured collections will start on 23 February and be free until 25 February at 23:59 GMT. After the free access period ends, you will only be able to view the records in the featured collections using an Ancestry.co.uk paid membership. To see a full list of the records in the featured collections please click here.

Frank Fransz

Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar als ik doe zoals Frank omschrijft, krijg ik hits met de naam. Wanneer ik op een hit klik en daarna op view krijg ik een afbeelding van een index, waar de gevraagde naam in voor komt. Wil ik meer weten, het certificaat zien, moet ik mijn financiële gegevens invullen, want je moet betalen. Het "vrij" zoeken is maar heel summier. 

Dolf Dijst

Dag Dolf, mij verging het precies hetzelfde en zoals ik hierboven al aangaf, ben ik dus niet verder gegaan. Ancestry is net kauwgum, voor dat je het weet zit je eraan vast(geplakt), maar het ' eraf'  krijgen is een moeizaam proces, zo heb ik ondervonden.

Hugo P. Abrahamse

Geweldig bedankt Frank, werkt perfect voor me. Zoals je schreef dus eerst klikken op sign in, dan een account aanmaken (alleen email adres, voor- en achternaam) and that's all.
Cheers,
Peter

Peter S2

Hoe krijg je dan de certificaten te zien?

Dolf Dijst


Als je bovengenoemde stappen hebt gemaakt, dan zoeken; scans zijn dan te zien door op "view image" te klikken (knop geheel rechts). Ikzelf zit momenteel te zoeken in kerkregisters.

Peter S2Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu