stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » MijnOerverhaal


Profiel afbeelding

Ieder mens heeft een verhaal, maar niet iedereen kent zijn verhaal... Binnenkort wordt er een podcastserie over het zoeken naar je oerverhaal gelanceerd. In ‘Mijn Oerverhaal’ (wie ben je, waar kom je vandaan en waar liggen je wortels) nemen we je stap voor stap mee in het zoekproces naar jouw oerverhaal. In elke aflevering delen deskundigen en andere zoekers hun tips en ervaringen.

De podcast met de eerste gast is reeds opgenomen en momenteel wordt er druk gewerkt aan de montage.
De volgende gast heeft zich ook al aangediend. Wij mogen in de volgende podcast-aflevering niemand minder dan Bob Coret begroeten! En daar hebben wij van MijnOerverhaal ontzettend veel zin in!
Bob heeft veel kennis over de bronnen voor familieonderzoek, het publiceren van de resultaten en samenwerking bij het duiken in je stamboom. Hij is immers de eigenaar en bedenker van OpenArchieven, Genealogie-online en het Stamboomforum.

Wij kunnen ons voorstellen dat jij een prangende vraag aan Bob wilt voorleggen. Laat hieronder je vraag achter of spreek de voicemail in van MijnOerverhaal op 06-41105384. Wie weet duik je wel op in een aflevering van MijnOerverhaal!

MijnOerverhaal is altijd op zoek naar interessante gasten en onderwerpen. Ideeën daarover zijn uiteraard altijd van harte welkom.

Wil je op de hoogte blijven van MijnOerverhaal? Volg ons dan op facebook  en twitter.

Johan

Wat een leuk initiatief!

Yolanda Lippens

Dankjewel! :-) 

Johan

Hebben jullie mijn voicemail ontvangen?

Yolanda Lippens


Jazeker, we komen er bij jou op terug.

JohanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu