stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » Digitale stamboom Den Haag stopt per 1 mei 2019


Profiel afbeelding

Op de website van de digitale stamboom Den Haag is dit bericht te lezen:

Beste gebruikers van de Digitale Stamboom,

De afgelopen tien jaar hebben jullie gebruik kunnen maken van de Digitale Stamboom. Inmiddels is echter het moment aangebroken om dit platform te verlaten en over te gaan naar een nieuwe omgeving.

Per heden staat de informatie uit de Burgerlijke Stand, de Bevolkingsregisters en de Notariële akten op www.archieven.nl. Het beste kunnen jullie zoeken vanaf de nieuwe website van het Haags Gemeentearchief. Hier is ook een handleiding beschikbaar die uitlegt hoe de informatie gevonden kan worden.

De informatie in de Digitale Stamboom blijft nog tot 1 mei 2019 beschikbaar.

Met vriendelijke groet,
het Haags Gemeentearchief

Johanna C.

Met veel dank aan Johanna C. voor dit bericht en fijne paasdagen toegewenst.
Via twitter is nog meer te lezen daarover, https://twitter.com/haagsarchief

Macy Deden

In de digitale stamboom kon je bladeren, op bv. tienjaren tafels, en aktes ,  maar dat kan ik niet meer terugvinden, ik zoek n.l. een overlijdensakte van 3-3-1945 van Pieter Jarig Philippus Dietz.

 

ans meijlink

ans meijlink

Willem H.

bedankt voor het antwoord,  zal het meteen opslaan

 

vriendelijke groet

 

ans

ans meijlink

@ Willem, dank je wel!! Ook ik kon de aktes en de 10-jarentafels niet meer terugvinden. Ik ga jouw link gelijk bij de favorieten zetten.

Johanna C.

Pauwel


Indien ik nog een kritische aantekening mag plaatsen - m.i. is de database op de nieuwe site nog steeds onvolledig - en onvollediger dan zijn voorganger (link). Mocht een BS akte niet gevonden worden, raadpleeg dan toch maar even de tafels en zoek de akte met de hand op.
[Nog een voorbeeld hier.]

Peter SPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu