stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » @Bob Coret n.a.v. Uitnodiging workshop familiegeschiedenis


Profiel afbeelding

@Bob Coret: 
Hartelijk dank voor de uitnodiging.
Ik zou heel graag mijn verhaal vertellen en van gedachten wisselen met andere genealogen.

Helaas is het een onhandig tijdstip om in Rotterdam bijeen te komen.
Komt er een 2e ronde? Op een gunstiger tijdstip? 

Grtn

 

Jan...

Beste lezer, Via de per email verzonden nieuwsbrief wil ik de inhoud lezen over de workshop. Ik kan het originele bericht niet lezen, alleen de reactie van Jan K. Groet, Jolanda

Jolanda Janssen


De tekst van de uitnodiging:

 

Beste X,

Is uw familie stamboom tot in de puntjes uitgezocht? Vindt u het leuk om verhalen over uw familie te delen met anderen? En wilt u iets leren over de kracht van storytelling? Dan nodig ik u graag uit voor de workshop "Storytelling met geografie: uw familiegeschiedenis op de kaart".

De workshop wordt georganiseerd samen met Esri Nederland. Deze organisatie sponsort innovatie-trajecten die zoeken naar nieuwe combinaties met hun vakgebied: geografie. Eén van deze trajecten bouwt een tool waarmee stamboomgegevens op de kaart worden geplaatst. Ze willen deze tool trouwens koppelen aan digitale historische kaarten, zodat u ook kunt zien hoe de geboorteplaatsen van uw voorouders er in hun tijd uit zagen.

Esri Nederland en ikzelf zijn benieuwd naar de manier waarop u het verhaal van uw familiegeschiedenis vertelt. Daarom organiseren we op maandagavond 9 december deze workshop.

Wat houdt de workshop in?

Esri Nederland verzorgt een avondprogramma waarbij u de kans krijgt om uw stamboom in ongeveer vijf minuten te presenteren aan een kleine groep. Daarna hopen we u te inspireren met een tool die uw familiegeschiedenis op de kaart plaatst. We sluiten de avond af met een stoomcursus Storytelling. En dat alles voorzien van een hapje en een drankje.

Waarom naar de workshop komen?

  • Ontmoet gelijkgezinden: mensen die enthousiast vertellen over hun stamboomonderzoek.
  • Aan de start staan van een gloednieuwe tool voor genealogie.
  • Leer meer over storytelling en hoe u dit kunt toepassen op uw familiegeschiedenis.

Wanneer?

Maandag 9 december van 17.30 tot 20.00 (inclusief diner)

Waar?

Esri Nederland
Weena 695 (B2.036), 3013AM Rotterdam

Ingang via "B". U kunt parkeren onder het Groothandelsgebouw of op de P+R aan de achterzijde van Rotterdam Centraal Station.

Komt u?

Inschrijven kan via de volgende link:
https://ontdek.esri.nl/genealogie-geografie


Grtn

Jan...Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu