stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » Australische en Nieuw-Zeelandse gegevens tot 16 februari 2020 gratis te doorzoeken op Ancestry


Profiel afbeelding

Tot zondag 16 februari 2020 zijn de Australische en Nieuw-Zeelandse gegevens op Ancestry.com gratis te doorzoeken. Klik hier voor meer informatie en om te zoeken.

Johanna C.

Zo Yolanda Lippen, een beetje weerwoord en je verwijdert alle reacties. Ik denk dat jij een beetje je macht misbruikt. Ze hadden jou nooit de functie moeten toebedelen...

Uitgeschreven lid

Tuurlijk blokkeer me maar want dat zal je volgende stap wel zijn.

Uitgeschreven lid

Dank je wel, maar niet erg handig als je dit bericht op 19 februari krijgt. Toch bedankt voor de tip.

Ik heb al eens eerder gemeld, dat de berichten van dit stamboomforum erg laat in mijn post verschijnen. Niet leuk, als je een interessante vraag probeert op te lossen en er blijken al 40 reacties op te zijn, voordat je er aan bent begonnen. Niet motiverend.

Erik

E.W.H. Schreuder

Ik vraag me af waar de vertraging in zit. Ik heb het bericht vrij snel na het posten in kunnen zien. Maar ik kijk elke dag tenminste 1x op stamboomforum. Ik zou verwachten dat de index van stamboomforum voor iedere gelijk op het net verschijnt zodra iemand "inlogt"o stamboomforum. 

Indien u reageert op een vraag krijgt u dan ook pas de respons indien geplaatst na een week?

mvg-Ben

Ben Wegman

Dank voor je reactie Ben,

De respons is zoals nu, wel rap. Mogelijk worden er met nieuwe vragen ook oudere doorgegeven. Zoals nu de vraag over Jan Vonk, die heb ik gisteren niet gekregen.

MVG Erik

E.W.H. Schreuder

Misschien begrijp ik het niet helemaal goed.

Ik ontvang van elke vraag waarop ik gereageerd heb (en aangekruisd heb dat ik op de hoogte gesteld wil worden na een reactie) vrijwel direct na die respons van een forumlid een melding.

Van de nieuwe items ontvang ik geen meldingen uitgezonderd de wekelijkse nieuwsbrief waarin slechts een compilatie staat van nieuwe vragen.

Ik kijk dus gewoontegetrou elke dag even op de site van stamboomforum.

mvg-Ben

Ben Wegman

Oké, dat is duidelijk, dank je Ben.

E.W.H. Schreuder

@ Ben,
Uit eerdere reacties (die inmiddels verwijderd zijn) begreep ik dat het gaat over de wekelijkse nieuwsbrief. De zoekperiode op Ancestry liep tot 16 februari, maar de nieuwsbrief werd 17 of 18 februari verstuurd. Daardoor zagen mensen die niet op het stamboomforum gekeken hadden het bericht pas in de nieuwsbrief toen de zoekperiode al afgelopen was.

Johanna C.

Nu is het me helemaal duidelijk. Eigenlijk geen echte reden tot klagen, hoogstens jammer dat ik het gemist heb.

Bedankt.

mvg-Ben

Ben Wegman

Frans van Rijsewijk geb. in Bergen op zoom Ned. is geimigreerd naar New Sealand en was gehuwd met Annie Steens.

P.F. Wesenbeek

@ P.F. Wesenbeek,

Is in uw bijdrage een vraag gesteld of een constatering? Wat wilt u?

mvg-Ben

Ben Wegman

als vraag gesteld.

P.F. Wesenbeek


Teneinde uw vraag goed onder de aandacht te brengen raad ik u aan deze vraag als nieuw item te brengen in het subforum Australie, Afrika, Azie.

Vermeld in de onderwerptitel naam/namen en de tijd waarin e.ea. plaats heeft gevonden.

Succes met uw onderzoek.

mvg-Ben

Ben Wegman
Dit onderwerp is gesloten. U kunt dus niet meer reageren.