stamboomforum

Forum logoActualiteit en nieuws » Corona: Iedereen die dit leest "alle sterkte en kracht".


Profiel afbeelding

Van hieruit wens ik iedereen die dit leest alle sterkte en kracht toe. Samen sterk, help waar nodig, wees lief voor elkaar! En voor degenen die verschijnselen hebben en/of besmet zijn: jullie staan er niet alleen voor, we blijven vechten! Voor jullie, en voor iedereen! Anita

Anita Vink-Berends

Dank je wel Anita voor jullie uiteraard van hetzelfde. Laten we zorg dragen voor zowel alle diersoorten waaronder de mens als de aarde.

ien lejeune

Dank je wel, Anita. Hier in California blijven we thuis, gaan een beetje in de tuin werken en doen veel aan genealogy.

Het beste met allemaal.

Mary Croes

Mary Croes

Als we allemaal ons houden aan de voorschriften en niet baldadig denken als ik het krijgen

Moet dan krijg ik het .dat is niet zo wij mensen besmetten elkaar !

 

Allen die een familie lid hebben verloren zeer veel sterkte !

 

 

  

Uitgeschreven lid

Dank je wel Anita en sterkte aan alle lezers. Hier in New Zealand zit het land "op slot" Alleen NZ paspoort houders en paspoort houders met een "residence permit " mogen er nog in en meteen 14 dagen isolatie. Sinds 25 mrt verplicht op eigen terrein en huis blijven voor minstens vier weken. Alleen de essentiële boodschappen zijn toegestaan. Ik verwacht dat dit verlengd gaat worden. Hier gelukkig geen Italiaanse toestanden en pas een dode [teveel] en 800 besmettingen. We houden elkaar "entertained" op het SF met vraag en antwoorden.

Jan Achterberg


Veel sterkte voor iedereen die met deze virus te maken heeft. Vooral de "HELDEN" in de ziekenhuizen die op de I.C's het allemaal zwaar hebben de patiënten te verzorgen. Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden van overleden mensen t.g.v dit virus. Veel sterkte toegewenst

Willem KnoopPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu