stamboomforum

Evenementen » MyHeritage LIVE 2019 Amsterdam

MyHeritage LIVE 2019 Amsterdam wordt georganiseerd door MyHeritage.

Beschrijving

Na het doorslaande succes van MyHeritage LIVE 2018, onze allereerste gebruikersconferentie die plaatsvond in Oslo, hebben we besloten om in 2019 een nieuwe conferentie te organiseren! We zijn verheugd om aan te kondigen dat MyHeritage LIVE 2019 van 6 tot en met 8 september in Amsterdam zal worden gehouden.

De tweede gebruikersconferentie van MyHeritage wordt vast en zeker een van de meest memorabele genealogische evenementen van het jaar. Op de conferentie zullen MyHeritage-medewerkers en internationaal vermaarde deskundigen en sprekers op het gebied van genealogie en DNA samenkomen met onze gebruikers. Net als vorig jaar heten we honderden genealogieliefhebbers en MyHeritage-gebruikers van over de hele wereld welkom om zich bij ons te voegen.

Naast een plenaire sessie met Gilad Japhet, de oprichter en CEO van MyHeritage, zullen er lezingen en praktijkworkshops worden gehouden op het gebied van zowel genealogie als DNA. Tijdens de workshops kunnen de aanwezigen stap voor stap kennismaken met MyHeritage-tools en -functies.

De entreebewijzen voor de conferentie verlenen toegang tot de lezingen, workshops en koffiepauzes, de lunches op zaterdag en zondag, de borrel op vrijdagavond en het feest dat MyHeritage op zaterdagavond zal organiseren. Allemaal gelegenheden waar u uiteraard van harte welkom bent!

Meer info: https://live2019.myheritage.com/

Steekwoorden:

Datum/tijd

vrijdag 06-09-2019 om 18:00 tot zondag 08-09-2019 om 17:00   Calender

Locatie

Hilton Amsterdam
Apollolaan 138, Amsterdam


Bezoekers

Komt u?

U kunt de smoelen van de leden alleen zien als u bent ingelogd!
Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!