stamboomforum

Evenementen » Delpher

Delpher wordt georganiseerd door HCC!genealogie.

Beschrijving

De presentatie over Delpher wordt gegeven door Sarah D’Huys, bij de KB nationale bibliotheek verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de website www.delpher.nl.

In Delpher zijn meer dan 100 miljoen gedigitaliseerde pagina’s uit Nederlandse boeken, kranten en tijdschriften te vinden die allemaal woord voor woord te doorzoeken zijn. Een mogelijkheid is om op familienaam te zoeken in de kranten in de periode van 1616 tot 1995. Natuurlijk zal in de presentatie aandacht worden besteed aan de vraag wat Delpher is en waarom Delpher interessant is voor ons als genealogen. Ook zal de presentatie ons een kijkje gunnen achter de schermen van Delpher en wordt uitgelegd waarvoor en op welke wijze het best gebruik gemaakt kan worden van Delpher. Natuurlijk zullen de door ons gestelde vragen worden beantwoord en zal aan de hand van die vragen dieper worden ingegaan op de wijze van zoeken in Delpher.

Meer info: https://genealogie.hcc.nl/agenda/icalrepeat.detail/2019/10/12/1906/-/landelijke-bijeenkomst-en-alv-hcc-genealogie-de-bilt.html

Steekwoorden:

Datum/tijd

zaterdag 12-10-2019 om 11:00 - 12:30   Calender

Locatie

Cultuur en Vergadercentrum H.F. Witte
Henri Dunantplein 4, De Bilt


Bezoekers

Komt u?

Er zijn nog geen Stamboom Forum leden die hebben aangegeven of ze wel of niet naar dit evenement toe gaan.


Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!