stamboomforum

Evenementen » Centurial - true evidence based genealogy software

Centurial - true evidence based genealogy software wordt georganiseerd door HCC!genealogie.

Beschrijving

De presentatie over Centurial zal worden gegeven door Fouke Boss. Hij is de ontwikkelaar van het programma Centurial. (www.centurial.net)

Centurial is een nieuw Engelstalig Windows programma dat het genealogische onderzoeksproces ondersteunt, maar dan wel op een totaal andere manier dan we gewend zijn van bijvoorbeeld GDP of Aldfaer. Het bijzondere aan dit programma is dat het programma het onderzoeksproces nu eens zuiver bewijs gerelateerd benadert. Dit merk je direct als het programma wordt geopend. Er komt geen scherm voor het invoeren van personen; de belangrijkste eerste taak is het toevoegen van een bron. Die bron kan van alles zijn. Een boek, en volkstelling ,een interview, een grafzerk etc. Afhankelijk van de geselecteerde bron, vraagt het programma naar de in te vullen eigenschappen. Op basis van de waarden die voor de bron zijn ingevoerd, wordt een bronvermelding gemaakt.

Meer info: https://genealogie.hcc.nl/agenda/icalrepeat.detail/2019/10/12/1906/-/landelijke-bijeenkomst-en-alv-hcc-genealogie-de-bilt.html

Steekwoorden:

Datum/tijd

zaterdag 12-10-2019 om 13:30 - 15:00   Calender

Locatie

Cultuur en Vergadercentrum H.F. Witte
Henri Dunantplein 4, De Bilt


Bezoekers

Komt u?

Er zijn nog geen Stamboom Forum leden die hebben aangegeven of ze wel of niet naar dit evenement toe gaan.


Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!