stamboomforum

Evenementen » HCC!genealogiedag

HCC!genealogiedag wordt georganiseerd door HCC!genealogie.

Beschrijving

In het CODA wordt in samenwerking met het Apeldoorns Archief een genealogische markt gecreëerd waar de softwaremakers van de bekendste genealogische programma’s aanwezig zullen zijn.Verder is er een Helpdesk aanwezig die bemand zal worden door medewerkers van het archief en regionale verenigingen. Ook worden er door het archief lezingen en rondleidingen gegeven.

Deelnemers

Deelnemers aan deze genealogische dag zijn o.a:
HCC!genealogie met demo's van wiewaswie, Open Archieven, Geneaal en HuMo-gen.
Uit de regio de NGV-Apeldoorn en het Erfgoedplatform Apeldoorn.

De leveranciers van genealogische computerprogramma’s Aldfaer, Brother's Keeper, GensDataPro, PRO-GEN, voor de Apple Reunion en de internationaal georiënteerde websites FamilySearch, Geneanet, en MyHeritage. Daarnaast doen ook mee DNAgezocht, Nederlandse Kring voor Joodse Genealogie, Plaatsengids.nl en Probook.

Een dag lang op zoek naar uzelf, uw ouders, uw voorouders. Een rijke en afwisselende dag met informatiemarkt, alles over genealogische computerprogramma's, presentaties, lezingen, rondleidingen, een adviespunt archiefstukken en een Helpdesk voor stamboomonderzoekers. Een uitgelezen kans om antwoord te vinden op alle vragen over stamboomonderzoek. Gedurende de dag worden er rondleidingen en presentaties verzorgd.

Meer info: https://genealogie.hcc.nl/agenda/icalrepeat.detail/2019/10/26/1912/-/hcc-genealogiedag-in-coda-apeldoorns-archief.html

Steekwoorden:

Datum/tijd

zaterdag 26-10-2019 om 11:00 - 16:00   Calender

Locatie

CODA Apeldoorns Archief
Vosselmanstraat 299, Apeldoorn


Bezoekers

Komt u?

U kunt de smoelen van de leden alleen zien als u bent ingelogd!
Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!