stamboomforum

Evenementen » Genealogiedag

Genealogiedag wordt georganiseerd door HCC! Genealogie - met Reunion.

Beschrijving

HCC! Genealogiedag, CODA Apeldoorn op 26 oktober 2019

HCC! Genealogie ... nog nooit van gehoord, dan wordt het tijd om u op de hoogte te stellen, kijk op de site: https://genealogie.hcc.nl
HCC! Genealogie dag ... nog nooit geweest ... nou dan heeft u iedere keer heel wat gemist, mooie en interessante lezingen, demonstraties etc.
Het goede nieuws is dat op 26 oktober opnieuw een HCC! genealogie dag wordt georganiseerd in Apeldoorn. De toegang is vrij.
Deskundige vrijwilligers van zowel Mac- als Windows platform (Reunion, Aldfaer, Pro-Gen, GDP etc en diverse organisaties) staan klaar om u te helpen bij problemen en u te adviseren, mogelijk overweegt u te switchen van platform en/of van genealogie programma.
Het spreekt voor zich dat ook de Reunion NL Helpdesk aanwezig is voor al uw vragen over de Apple Macintosh en uiteraard Reunion; wij kunnen u ‘met raad en daad terzijde staan’.
Zet de datum vast in uw agenda, de toegang is vrij, u komt toch ook ?

Frans van Bodegom
Reunion NL Helpdesk

Kort samengevat:
HCC! Genealogiedag
Tijd: Zaterdag 26 oktober 2019 van 11 tot 16 uur
Locatie : CODA Archief Apeldoorn
Vosselmanstraat 299, 7311 CL Apeldoorn

Datum/tijd

zaterdag 26-10-2019 om 11:00 - 16:00   Calender

Locatie

CODA Archief
Vosselmanstraat 299, Apeldoorn


Bezoekers

Komt u?

U kunt de smoelen van de leden alleen zien als u bent ingelogd!
Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!