stamboomforum

Evenementen » Laat genealogische informatie digitaal tot u komen

Laat genealogische informatie digitaal tot u komen wordt georganiseerd door NGV, afdeling Gooiland.

Beschrijving

Bob Coret, oprichter van Coret Genealogie, biedt via zijn onderneming diverse populaire hulpmiddelen op internet voor stamboomonderzoekers:Vanavond zal Bob vooral ingaan op zijn meeste recente project: Open Archieven. Via deze website kunt u de grootste database met historische persoonsvermeldingen (229 miljoen) in archiefstukken doorzoeken. Deels zijn deze direct gekoppeld aan aktes en/of registers. Er worden echter per akte ook suggesties gegeven voor gerelateerde bronnen en er wordt er extra contextinformatie gegeven. De ideale website voor uw onderzoek!

Hoe de site precies werkt en wat u er allemaal kunt vinden legt Bob ons allemaal haarfijn uit. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen aan Bob.

De toegang is ook voor niet-NGV leden gratis toegankelijk. Vanwege Corona is de inrichting van de zaal aangepast en gelimiteerd. De bezoekers moeten zich daarom wel vooraf persoonlijk aanmelden bij de secretaris van NGV, afdeling Gooiland via het e-mail adres secretaris-goi@ngv.nl.

Steekwoorden:

Datum/tijd

woensdag 02-09-2020 om 20:00 - 22:00   Calender

Locatie

Bethlehemkerk
Loosdrechtseweg 263, Hilversum


Bezoekers

Komt u?

Er zijn nog geen Stamboom Forum leden die hebben aangegeven of ze wel of niet naar dit evenement toe gaan.


Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!