stamboomforum

Evenementen » Instructie meehelpen via Vele Panden

Instructie meehelpen via Vele Panden wordt georganiseerd door Gouda Tijdmachine.

Beschrijving

Wellicht kent u Vele Handen, waar erfgoedinstellingen aan het publiek vragen om online mee te helpen om bronnen te ontsluiten. Dit wordt crowdsourcing genoemd, letterlijk “werk uitbesteden aan de menigte”. De Gouda Tijdmachine heeft nu haar eigen crowdsourcing platform, die we met een knipoog Vele Panden hebben gedoopt.

Via Vele Panden kunt u online, wanneer het u uitkomt, meehelpen aan de Gouda Tijdmachine. Het enige wat u nodig heeft is een internetbrowser. De eerste keer moet u uzelf registreren zodat u een persoonlijk wachtwoord kunt instellen en in kunt loggen. Dit doen we om “vandalen” buiten de deur te houden zodat de kwaliteit van de vergaarde informatie hoog is.

Er zijn nu 3 projecten waar we uw hulp kunnen gebruiken. Wilt u hieraan werken via Vele Panden? Op 11 februari 2023 van 13:00 tot 14:00 is er een instructie bijeenkomst in de Chocoladefabriek. We laten dan zien hoe u te werk gaat en diverse vrijwilligers zijn aanwezig om u op gang te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden.

Meer info: https://www.goudatijdmachine.nl/bijeenkomst-11-februari-2023/

Steekwoorden:

Datum/tijd

zaterdag 11-02-2023 om 13:00 - 14:00 Google Calender Outlook Calender

Locatie

Streekarchief Midden-Holland / Chocoladefabriek,
Klein Amerika 20, Gouda


Bezoekers

Komt u?

Er zijn nog geen Stamboom Forum leden die hebben aangegeven of ze wel of niet naar dit evenement toe gaan.


Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!