stamboomforum

Evenementen » Genealogisch café + lezing Centurial

Genealogisch café + lezing Centurial wordt georganiseerd door NGV, afdeling Rotterdam en omstreken.

Beschrijving

Op zaterdag 14 september a.s. beginnen we het herfst/winterseizoen met een Genealogisch Café waarin u de gelegenheid heeft even met elkaar bij te praten en ervaringen uit te wisselen. U kunt deze middag ook kennis maken met een aantal nieuwe leden.

Verder bieden wij u deze middag een lezing welke gegeven wordt door Fouke Boss. Hij gaat ons vertellen over zijn nieuwe genealogische programma Centurial. De meeste genealogische software van dit moment is wat men noemt conclusion-based: de familieonderzoeker voert na het bestuderen van enkele bronnen zijn/haar conclusies in met betrekking tot voor- en achternamen, geboortedata, enzovoorts. In deze presentatie kijken we naar Centurial, een Nederlands genealogisch software pakket, waarin de gebruiker niet de conclusies invoert maar juist de informatie uit de bronnen waarop deze conclusies zijn gebaseerd. Centurial is dus evidence-based: hoe werkt dat, en wat zijn de voor- en nadelen?

Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom tijdens deze bijeenkomst. Neem dus gerust vrienden mee, de entree is geheel gratis. U komt toch ook?

Meer info: https://www.facebook.com/events/901851833519457/

Steekwoorden:

Datum/tijd

zaterdag 14-09-2019 om 13:30 - 16:30   Calender

Locatie

BuurtKamer 'De Vijverhoek'
Lage Vijver 2, Krimpen aan den IJssel


Bezoekers

Komt u?

Er zijn nog geen Stamboom Forum leden die hebben aangegeven of ze wel of niet naar dit evenement toe gaan.


Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!