stamboomforum

Evenementen » Workshop Stamboomonderzoek voor beginners 2

Workshop Stamboomonderzoek voor beginners 2 wordt georganiseerd door CBG.

Beschrijving

Voor wie altijd al graag meer heeft willen weten over zijn of haar familiegeschiedenis maar niet weet waar te beginnen organiseert het CBG regelmatig een workshop stamboomonderzoek voor beginners.

Wie waren zij, waar kwamen ze vandaan, hoe verdienden zij hun brood en wat waren hun hun leefomstandigheden? De workshop helpt de eerste stappen te zetten in de wereld van archieven, burgerlijke stand, bevolkingsregisters en andere bronnen voor onderzoek naar de eigen familie(naam). Aan de hand van een kleine 'opdracht' die de deelnemers thuis hebben gemaakt en na een korte inleiding gaan ze zelf aan de slag in de studiezaal van het Centraal Bureau voor Genealogie. Een rondleiding door de depots van het CBG maakt onderdeel uit van het programma.

Kosten zijn 65 euro, incl. koffie/thee en cursusmateriaal.

Meer info: http://cbg-agenda.blogspot.com/2012/02/25-juni-workshop-stamboomonderzoek-voor.html

Steekwoorden:

Datum/tijd

maandag 25-06-2012 om 10:00 - 16:00   Calender

Locatie

CBG
Prins Willem-Alexanderhof 22, Den Haag

Bezoekers

Komt u?

Er zijn nog geen Stamboom Forum leden die hebben aangegeven of ze wel of niet naar dit evenement toe gaan.


Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is, bijvoorbeeld voor workshops van het Centraal Bureau Genealogie! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!