stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Genealogie fam. Vesters

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding
Mijn voorouder Jerominus Vesters !679 e.v. was rentmeester op het kasteel te Ammerzoden en de goederen van de hoog edele welgeboren. heer, mijnheer Robbert Baron van Scoenhove heer van Wauroeij etc.alsmede van de hoog edele welgeboren vrouwe, mevrouwe Catharina van Arckel  veel rekeningen, protocollen en bewijzen (Copije) over de ontvangsten en uitgaven zijn in mijn bezit en getranscribeerd. Graag zou ik in contact personen waarvan hun onderzoek aansluit bij bovenstaande gegevens.   

Henk Vesters

Hallo Henk,

Een van de vele families die ik heb onderzocht is de familie Vesters uit Ammerzoden/Well. Ik overwoog net een publicatie in een genealogisch tijdschrift. Ik heb vooral de oud rechterlijke archieven van Ammerzoden doorgenomen. Hoever ben je met je publicatie?

Henk de Raad

Hallo Henk,

Hartelijk dank voor je reactie, de publicatie van mijn onderzoek zal als alle meezit eind van dit jaar gereed zijn. Mijn onderzoek is vooral gericht op het achterhalen van de nazaten van de fam. Vesters uit Ammerzoden en het transcriberen van de fiscale procesdossiers, aktes, rekeningen en bewijzen etc.

Misschien kunnen wij de gevonden gegevens uitwisselen en met elkaar vergelijken.

H.g. Henk Vesters.      

Henk Vesters


Hallo Henk, Mijn onderzoek naar de fam, Vesters uit Ammerzoden is gestrand in 1627 geboorte Jerominus (Franz. Vesters en zijn ouders Frans Vesters en Ida Rutten mogelijk heb jij meer gegevens?

Henk VestersPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!