stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Familienaam Wes

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Uit nieuwsgierigheid naar de achtergrond van mijn familie, ben ik op zoek naar informatie over de familie Wes. Ik woon zelf in Maastricht, maar mijn familie is afkomstig uit Twente.

Vader: Gerrit Jan Wes, geboren te Hengelo

Grootouders: Jan Wes, geboren te Ambt Delden, en Marie Bosma.

Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen! De gebruikelijke websites waar op dit forum naar verwezen worden heb ik al onderzocht, dus ik hoop dat iemand mij op weg kan helpen.

Robert-Jan Wes

Robert Wes

Hallo Robert-Jan,

Welkom op dit forum. Kun je misschien ook de geboortedata geven? Dat helpt bij het zoeken.

groeten,

Leon

Leon van der Veen

De geboorte datum van mijn vader is 15-04-1957, van mijn grootvader 18-11-1919 en mijn grootmoeder 28-06-1929

Robert Wes

Hoi Robert,

Je zou je in verbinding kunnen stellen met Gerrit Wes in Borne, die al zeer vele jaren onderzoek heeft gedaan naar de familie Wes uit zuidwest Twente. Zijn (email)adres heb ik niet, maar het telefoonboek biedt wellicht uitkomst.

Jan

Robert, in jouw mailbox vindt je adres en telefoonnummer van jouw naamgenoot in Borne.

Jan

Hallo Robert-Jan, de oorzaak dat er geen informatie op de site's van een aantal archieven voorhanden is, heeft te maken met de bereikbaarheid van o.a. die geb. data. Want geb. zijn pas bereikbaar na 100 jr, huwelijken pas na 75 jr. en overl. pas na 50 jaar. Na die jaartallen zijn ze pas openbaar. Dat is de reden waarom er in 't beginsel geen gegevens nog beschikbaar zijn. Maar wat u wel kan doen is gewoon een kopie van de persoonskaart van uw grootvader aanvragen. U kan het aanvraag formulier voor het verkrijgen van een persoonkaart (pk) downloaden. en wel op de site:   http://www.cbg.nl

vervolgens links op collecties drukken  en dan op persoonskaarten en dan op download. veel succes

C.J. Dorsman

Hartelijk dank! Ik zal contact opnemen met Gerrit Wes, die als ik me niet vergis een verre achterneef moet zijn!

Robert Wes


Hallo meneer wes ik heet aniek wes ik woon in hengelo mijn vader is martin wes en mijn opa jan-hendrik wes samen met mijn oma die gerda wes heet mijn oom heet ronny wes samen met mijn tante simone wes en mijn nichtje roosmarijn wes ik hoop dat u hier wat aan heeft vriendelijke groet aniek wes 12 jaar oud

AniekPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!