stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte familienamen in NL » Van der Wulp

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Johanna Catharina Pieternella vd Wulp is na haar huwelijk met v. SIntmaartensdijk, gehuwd met mijn opa Gijsbert van Nieuwpoort. Ik zag opeens dat zijn naam er nog niet in voor kwam.

tamara van nieuwpoort

Hallo Tamara,

Dank voor je bericht. De gegevens van jouw Oma heb ik nog niet. Dus ik ben zeer geinteressserd in meer info. Om aansluiting te vinden in welke lijn jouw oma zit, heb ik meerdere voorouders nodig in de lijn van Van der Wulp. Dit is afhankelijk van de leeftijd van jouw Oma. De laatste 100 jaar vind je nog geen gegevens in de registers ivm persoonsbeveiliging. Dus als je mij die informatie kunt geven, kan ik iets verder zoeken. Dank op voorhand. Als je informatie van mij wilt, kan dat natuurlijk, voorzover ik die voor je heb natuurlijk.

Dank en hartelijke groet,

herman

Herman van der Wulp

Een Johanna Catharina Pieternella van der Wulp (geboren op 3.1.1920 in Rotterdam) is een dochter van Pieter A. van der Wulp.

G.Karssenberg

ik heb de volgende informatie voor u;

Johanna Catharina Pieternella van der Wulp geboren 3 januari 1920 te Rotterdam, overleden te groningen op 20 april 1992, op 4 april 1937 getrouwd met Jan van Sintmaartensdijk. (samen kregen zij 2 kinderen) Op 10 juni 1944 is het huwelijk ontbonden door overlijden. JCP van der Wulp is op 29 januari 1947 getrouwd met Gijsbert van Nieuwpoort, geboren op 13 oktober 1926 te Rotterdam en overleden op 26 augustus 1972

JCP van der Wulp is een dochter van Pieter Adrianus van der Wulp, geboren 7 februari 1877 te Klaaswaal en Johanna Catharina Stam, geboren 30 maar 1880 te Kralingen. Wat mij bekend is, kregen ze 10 kinderen.

* Jan, getrouwd met Marie Barendrecht

* Hendrik Jan Pieter, getrouwd met Bep Kemerling

* Catrien, getrouwd met Jo van Zanten

* Sjaan, getrouwd met Bertus v't Hof

* Piet, getrouwd met ...To...

* Arie Jacob, getrouwd met Jacoba Dirkje van Nieuwpoort

* Johanna Catharina Pieternella,

* Jacob, getrouwd met Riet Zonneveld

* Marie, getrouwd met Mijndert van Kat

ik hoop dat u iets aan deze informatie heeft.

Wanneer u informatie heeft omtrent onze lijn van van der Wulp, ben ik daar zeker in geinteresseerd als u dit wilt delen.

Mvg

Tamara

tamara van nieuwpoort

Hallo Tamara,

Ben er uit. T's heel dichtbij. Jouw Oma (aangetrouwd als ik je bericht goed gelezen heb) is een nicht van mijn vader. De vader van jouw Oma (JCP) Pieter Adrianus van der Wulp is de oudere broer van mijn Opa. Mijn Opa is Adrianus Simon en geboren 26 oktober 1883. Jouw Overgrootvader Pieter Adrianus is geboren op 7 februari 1877 te Klaaswaal en overleden op 9 juni 1937 te Rotterdam. Dit laatste zul je wel weten denk ik.

Of ik meer informatie voor je heb, moeten we even bekijken. In ieder geval de informatie die jij mij gaf, had ik nog niet. Als je daar mee detail - informatie over hebt, dan graag.

Wellicht makkelijk om dit via mail te wisselen ipv hier algemeen.

Hoor graag van je.

hartelijke groet,

herman

Herman van der Wulp

ik heb een email verstuurd (denk ik ;-) )

tamara van nieuwpoort

Kijk ook eens bij verschillende sites zoals geneanet daar staat een heleboel info op geneanet is echt gratis

D.C. Sintmaartensdijk

Beste Han,

mijn opa Bastiaan van der Wulp (1913-1984), was de jongste broer van Lijsje van der Wulp. Meerdere van haar broers en zussen en heb ik goed gekend. Heb jij voor mij een overzicht van de kinderen van vd Wulp en de Vlaming en vooral tussen 1902 en 1907, want ik heb er nu 13 gevonden, maar tussen 1902 en 1907 geen.

groet

marieke

Is er nog belangstelling voor onderstaande? Huwelijken den Haag

Wulp v.d. Gesina Hannette 28 jun 1882 huwt Henri Kuhlman

Wulp van den Hubertina Cornelia Petronella 5 sep 1928 [B 1199] met Jakobus Cornelis van Beek

Wulp van der Maria Johanna 27 aug 1930 [B 1205] met Arnoldus Voogt

jan achterberg

N=Numansdorp

jan achterberg

N=Numansdorp, OB=Oud Beijerland

jan achterberg

 

De oudste gegevens gaan terug voor 1713

jan achterberg


getrouwd met Theodorus Johannes Wegman geb 1893 

 

afz k.a v Wulp

k.a vd WulpPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!