stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland (personen) » corput,genealogisch overzicht van de brabantse familie van de corput


Profiel afbeelding
zag dat er div mensen op zoek waren naar div info over de namen van de , van den . van der , de , corput , korput,beschik over het boek , de brabantse familie van de , den corput , dus voor info , laat maar even weten

martin van de corput

Hallo Martin,

Staat er in het boek ook iets over Pierken van den Corput? Zij was getrouwd met Anthonie Peter Wijnants Michielsen ook wel Anthonie Peter Wijnants. Beiden zullen denk ik zo tussen 1570 en 1580 geboren zijn. Hun dochter Joanna (Jenneken) was getrouwd met Wilbort Jan van Son, schepen van Oosterhout in 1628 en 1630.  

Ik hoor het graag van je.

Met vriendelijke groet,

René

Rene van Eunen

hallo rene , heb gezocht in het boek en kon er niks over terug vinden , je had het over de geboorte data,s , maar het boek behandeld de sterf datums , dus pierken van de corput ????het zou makelijker zijn als je de naam van haar vader zou weten , groet martin

martin van de corput

Graag zou ik het boek Brabantse familie van den Corput  in willen zien. Waar kan dit?

Toos Keijzers


Genealogisch overzicht van de Brabantse familie van den Corput 1996 Rotterdam     Strucker-van der Korput, A. | Strucker, W.

In ieder geval bij CBG in Den Haag. En ook in grotere bibliotheken. 

mvg-Ben

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!