stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland » Horst van Nieuw-Loosdrecht

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Deze maand is verschenen:  Een familie Horst, nakomelingen van Adriaansen Aris Horst in Nieuw-Loosdrecht.

Het familieboek op cd-rom bevat een genealogie/stamboom, beginnend bij Adriaan Aris Horst die omstreeks 1600 in Nieuw-Loosdrecht leefde, en eindigend met thans levende nakomelingen. Verder wordt er in het boek aandacht besteed aan Nieuw-Loosdrecht en de beroepen die de oudste Horsten uitoefenden. Het boek wordt afgesloten met een index op alle in het boek voorkomende personen.

Het boek bevat circa 140 pagina s waarop circa 625 personen voorkomen - waarvan er circa 110 de naam Horst dragen - verdeeld over 13 generaties. Voorts illustraties, foto s, advertenties en oude aktes.

Zoals gezegd, het boek staat op een cd en is op een PC of laptop te lezen en door te bladeren. Ook kan men het desgewenst zelf of bij een kopieerinrichting laten afdrukken.

Men kan het familieboek op cd-rom bestellen door euro 6,00 (incl. verpakking- en verzendkosten) per stuk over te schrijven. Heeft u belangstelling klik dan op reageer.

Wim L.M. Paternotte


Goedendag, Ik een uitgebreide Loosdrechtse Meijers (mijn grootmoeder) stamboom en heb een Horst in de voorfamilie: Stijntje Arise Horst x Reyer Willemsz de Graaf. Ik zou graag het Horst boek op CD ontvangen en zal het betreffende bedrag overmaken zodra ik u rekeningnummer doorkrijg. Met vriendelijke groet, Simon Jan de Hoop

Simon Jan de Hoop
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!