stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland » Johanna Adrianna Reijneke (1883-1958)

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Hartelijk dank Hendrik Jan!

De Van Hutten's uit je laatste reactie had ik inmiddels ook gevonden. Inderdaad is Christiaan vermoedelijk de vader van Gerrit van Hutten. Geboorte-, trouw-, en overlijdensdata van Christiaan heb ik niet kunnen vinden. Dat wordt natuurlijk steeds moeilijker. Uiteindelijk denk ik dat de Van Hutten's ooit in de VOC tijd vanuit Europa naar Indië zijn vertrokken, maar ja, zoek dat maar eens uit? 

Christiaan moet zijn geboren ergens in de tweede helft van 1700. Zijn echtgenote, Christina Hoffmeester, is volgens mij gestorven op 20-09-1833. Zij hadden nog twee dochters volgens mij: Christina van Hutten (ovl.29-5-1843) en Johanna van Hutten (geb. 1782, ovl. 12-8-1847).

Hopelijk vind ik de toekomst nog ergens eens iets over Christiaan van Hutten en Christina Hoffmeester.

Groet,

Miel

E.W. van Hutten

Beste Hendrik Jan,

De tweede foto op deze site http://indisch4ever.nu/2013/07/14/indisch-in-beeld-72/ geeft geen namen van de geportretteerden aan, maar ik meen wel mijn overgrootvader te herkennen. Als hij het is, dan staat hij op de achterste rij vijfde van links (of vierde van rechts). Zijn tweede vrouw (Louise Caroline Reijneke) kan ik niet vinden op deze foto. Maar ja , het zijn ook maar vermoedens.

Groet,

Miel

E.W. van Hutten

Miel, heb je meer foto's van hem ? Om te vergelijken?

Op die foto staat er 1 man het hoogst, kennelijk een dertiger.

Net naast hem -- op een na hoogste staande- is een man met een bril die ik identificeer als Carl Pillis, schoonzoon van het echtpaar en ook in dit topic genoemd .

Een metertje rechts van hem middenin die achterste rij -- de vrouw die het hoogst staat.. dat is Johanna Adriana Reijneke. Naar wie dit topic is genoemd .

Vlak naast haar, aan haar linkerhand,  een treedje lager moet dus Christiaan van Hutten staan, denk je .

Heb je meer foto's van Reijnekemensen ?

hendrikjan

Ja, ik heb twee foto's waarop mijn overgrootvader staat en zijn tweede echtgenote Louise Caroline.

Het zijn kopieen van foto's. Ik zal eens kijken waar er nog eventuele 'originele' afdrukken zijn. Indien niet te vinden, dan zal ik de kopieen eens laten scannen.

E.W. van Hutten

'
 

hendrikjan


Ja, wel een erg late reactie na bijna drie jaarNiet blij! Ik heb een tweetal foto's die ik met moeite heb gescand van al eerder gekopieerde foto's.

Het uploaden via dit medium is mij helaas niet gelukt. Hopelijk kan iemand mij adviseren.

E.W. van Hutten
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!