stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Gezocht : Huwelijk van Willem Boer en Hendrika van Loenen te Utrecht? en overlijden van Hendrika



Profiel afbeelding

Goedenavond Hr. Bennink

zojuist de overlijdens akte van Hendrika van Loenen /Riktje Willemsen gevonden ivm mijn stamboom onderzoek naar Willem Boer (familie)

Datum van overlijden 14 juni 1893 Amsterdam (reg 4 fol 163)

mvg,

Ruud Boere

RudolfB - 26 sep 2013 - 22:50

Geachte Ruud Boere,

ik zie dat u onderzoek doet naar Willem Boer, blijkbaar later gehuwd met Hendrika van Loenen.

Ik weet veel over Willem Boer en zijn voorouders. (Willem is een kwartier van mij). Mocht u verdere vragen hebben, hoor ik dat wel. Vr.groet Roger Leroy

roger leroy - 26 sep 2013 - 23:36

Goedemiddag mijnheer Leroy,

Ik ben altijd geinteresseerd in alle informatie die ik kan bemachtigen tbv. mijn stamboom.

Ik ben nog niet erg lang bezig maar heb al veel kunnen vinden in de archieven en op internet bij mensen die al onderzoek hebben gedaan naar de fam. Boer, in mijn geval is de naam door een ambtelijke verschrijving overgegaan in Boere.

Overigens ga ik er van uit dat Willem Boer nooit officieel getrouwd is met Hendrika van Loenen/Riktje Willemsen, ik heb tenminste tot nu toe geen trouwakte kunnen vinden en ook geen bewijs van scheiding wat betreft zijn (eerste) huwelijk met J.F.K. 

Willem is geen kwartier van mij hij is een broer van mijn oudvader maar ik verwerk iedere link met mijn familie die ik vind ook in de stamboom.

Er zullen ongetwijfeld vragen gaan komen en in dat geval ga ik u zeker benaderen.

hartelijk dank voor uw aanbod,

Ruud

RudolfB - 30 sep 2013 - 18:04


Wel een oud bericht, maar heeft mij verder geholpen! Bedankt.

Belinda 2 - 3 jan 2019 - 23:06







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu