stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland » Familie Paternotte

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Wim L.M. Paternotte. De familie Paternotte, nakomelingen van een steenhouwergeslacht. Hoofddorp, februari 2011. 250 blz., ill., grafische overz., index. Adres van de samensteller: Biesheuvelstraat 137, 2134 LL  Hoofddorp. Tel. 023 8905167. E-mail: wim@paternottes.net .

Van het in 2001 uitgegeven ?papieren? familieboek is thans een nieuwe en uitgebreidere digitale editie op cd-rom verschenen. Het boek bevat een genealogie/stamboom, beginnend bij Hubert Paternotte die omstreeks 1646 te Montignies-lez-Lens, Henegouwen, België,  trouwde met Jeanne Nicaise, en eindigend met de thans in België, Nederland en Engeland levende nakomelingen.

Verder wordt in het boek aandacht besteed aan Henegouwen, het steenhouwerambacht, de familienaam en een familiewapen. Het boek wordt afgesloten met een index van alle in het boek voorkomende personen.

Het boek bevat circa 250 pagina?s (100 meer dan in de eerste editie) waarop circa 1300 personen voorkomen, verdeeld over 14 generaties. Voorts illustraties, foto?s, krantenartikelen, bidprentjes, advertenties en oude aktes.

Zoals gezegd, het boek staat op een cd en is op een PC of laptop te lezen en door te bladeren. Ook kunt u het desgewenst zelf afdrukken of bij een kopieerinrichting laten afdrukken.

U kunt het familieboek op cd-rom bestellen door ? 10,00 (incl. verpakking- en verzendkosten) per stuk over te schrijven op ING-rekening 4902539, t.n.v. W.L.M. Paternotte, o.v.v. ... ex. Familieboek Paternotte, evenals het verzendadres.

Wim L.M. Paternotte
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!