stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte familienamen in NL » de Wit, Hilversum ca 1794 [opgelost]

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Nog een ontbrekend stukje in mijn stamboom: de geboorte/doopdatum van Elisabeth de Wit, dochter van Nicolaas de Wit en Annetje Reijn. Waarschijnlijk geboren in Hilversum ca 1794.

Zij trouwde in Hilversum op 25 juli 1816 met Joannes (Jan) van Kalken en zij overleed in Nijkerk op 10 februari 1848 (53 jaar).

 

Bij voorbaat mijn hartelijke dank,

 

Anna

a.m. van kalken

Hier de gegevens van de door jou gezochte, ik zoek de resenter geboren van na 1900 de Wit in Hilversum, zoals Everardus de Wit, kan je me daar aan helpen?

 

Elisabeth de Wit is geboren op 17 augustus 1794 in Hilversum (NH), dochter van Nicolaas Jansz (Klaas) de Wit en Annitje Cornelis Reijn. Zij is gedoopt op 17 augustus 1794 in Hilversum (NH). Elisabeth is overleden op 10 februari 1848 in Nijkerk (Gelderland), 53 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op 14 februari 1848 [bron: Aktenummer: 43]. Elisabeth trouwde, 21 jaar oud, op 25 juli 1816 in Hilversum (NH) met Johannes (Jan) van Kalken, 21 of 22 jaar oud. Johannes is geboren in 1794 in Nijkerk (Gelderland). Johannes is overleden in ?.

Zijn ouders:

    Joachim van Kalken en Johanna ten Brink  


 

 

Frans de Wit

Hallo Frans, de gegevens waren mij inmiddels al bekend.

Helaas kan ik je niet aan verdere gegevens van de familie de Wit helpen.

 

Groet, Anna

a.m. van kalken

Oke Anna, maar nu snijd je voor je zelf dan ook de informatie toevoer af hoor.

Je vraagt iets, men tracht je te helpen, maar antwoord kaal terug, zo krijg je nooit verder meer informatie binnen hoor. Het is in deze genealogie wereld zo, men meldt iets en jij geef wat terug. Misschien nieuw hier?

Dat heet gegevens uitwisseling

;) Frans

Frans de Wit

Vermoedelijk een overbodige opmerking: het huwelijk van N.J. de Wit en A.C. Reijn is op 6.7.1791 in Hilversum gesloten,
En: ik vind de opmerking van A.M. van Kalken helemaal correct en in geen enkel opzicht "kaal".

G.Karssenberg

Ja maar van verdere correspondentie is geen spraken meer, ik bedoel je vraag wat, maar weet het antwoord al, wat de lezer niet van te voren kan weten, toch?

Frans de Wit

Zeker zelf nieuw hier? Anders hoef je die vraag namelijk niet te stellen maar zou je dat snel even nakijken in de profielinfo van de vreagensteller.Jullie zijn allebei ingeschreven sinds 2007...............en ik vind de reactie van Anna overigens ook niet raar of kaal hoor, de jouwe vind ik duidelijk minder sympathiek............

Annemarie57

Beste heer de Wit,

 

mijn vraag is van bijna vier jaar geleden en ik heb inmiddels zelf het antwoord gevonden.

Het ging mij uitsluitend om de geboort cq doop datum van Elisabeth de Wit. Aangezien dit stukje in mijn stamboom dood loopt, doe ik verder geen onderzoek naar de familie de Wit.

Het enige wat u mij misschien kunt verwijten is het feit dat ik de titel niet aangepast heb met "opgelost".

 

@ Karssenberg en @Annemarie57 dank voor jullie reaktie.

 

Met vriendelijke groet, Anna

a.m. van kalken

Ja daar heb jij wel meer last van AnneMaria57, vind overigens dat jij altijd commentaar leverd op iedereen die iets schrijft. Dat voegt niets toe aan een discussie maar vergroot het zeur berijk

Frans de Wit

Hallo Anna, ja is van mij ook fout om niet te letten op de plaatsings datum hoor, ik heb met de jaren ook op diverse forums dingen geplaatst en inderdaad kan je ook niet alles meer weten, sorrie dat ik dat niet door had hoor... Doei!

Frans de Wit

Sportief Frans!

Annemarie57

@Frans, ik houd nu in een schriftje bij welke vraag ik gesteld heb. Zo voorkom ik een "dubbele" vraag.

Ik zal in het vervolg (proberen) de vragen die opgelost zijn door te halen en de titel aan te passen.

Groet, anna

a.m. van kalken


Ja is wel een mogelijkheid, maar dan zal ik dat eigenlijk ook moeten doen. We worden allemaal ouder en vergeetachtiger. Is wel een goed idee!

Frans de WitPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!