stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Stijf Family Tree from Heerde / Wapenveld



Profiel afbeelding

Pat Hovey ( Borgerding / Stijf ) uit Texas heeft een genealogie Stijf gemaakt omstreeks 1988 ; dat boekje ligt in de bibliotheek van gemeentehuis / archief  Hattem.  Weet niet hoeveel bladzijden.

Zelf heb ik ook Stijf  voorouders en ben nu ook bezig met een genealogie Stijf , die ik al aardig kompleet heb, behalve de nog levende personen.  Graag kom ik in kontakt met personen die ook Stijf in hun onderzoek hebben.

Met een vriendelijke groet,   Albert ( Veldhuis)

Albert Veldhuis - 20 aug 2011 - 10:55

Beste Albert,

Mijn overgrootmoeder heette Albertje Stijf. Geboren op 17 december 1875 te Heerde. Zij huwde op 3 juli 1897 in Heerde met mijn overgrootvader Gerrit Jan Bos, geboren 5 januari 1876 te Wijhe.

Albertje is overleden op 28 december 1955 in Wijhe. Ze kregen 9 kinderen waaronder mijn oma Albertje Bos. Zij was gehuwd met mijn opa Herm Westerop.

Tot nu toe komen er 92 personen voor in mijn stamboom met de naam Stijf. Ik moet zeggen dat ik nog niet echt intensief met deze familie bezig ben geweest.

Met vriendelijke groet,

Paula

Paula Scholtz - Ligthart - 20 aug 2011 - 15:52

Beste Paula ,

Bedankt voor jouw reactie ; inmiddels heb ik al aardig wat gegevens van de familie Stijf , via GenLias opgezocht.

Met een vriendelijke groet,

Albert

Albert Veldhuis - 6 sep 2011 - 14:06


Hallo Paula ,

Het is al weer heel wat jaartjes geleden , dat wij even contact hebben gehad. Heb mijn verzameling  Stijf  aardig kompleet  vanaf  vroeger  tot ongeveer  1910 .

Vanaf  1910 - heden  blijft afhangen van het contact met personen van de familie Stijf.  Heb jouw  voorouderlijn Bos ook een eind terug tot in Apeldoorn  en deze heeft weer  verbinding met een familie  Bosch  in Epe  waar mijn ouders  vroeger vaak naar toe gingen. Wie waren de ouders  van jouw  opa  Westerop ?

Hartelijke groet,

 

Albert Veldhuis  in  Barneveld

Albert Veldhuis - 25 mar 2017 - 17:54







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu