stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Fam. Menger uit Zuid Oost Friesland



Profiel afbeelding

Beste Martijn,

Inmiddels heb ik een DNA matching laten uitvoeren door myheritage,  daaruit blijkt dat ik diverse DNA matches heb met o.a.  Bergsma, de Jong, allen zijn de aangetrouwde kant van de familie menger.

Van moederskant zijn de meeste matches met Meijer, Jans, Hendriks, Egberts, Hazelhoff en Geerts.

https://www.myheritage.nl/member-719739341_429254251/hendrik-gerardus-henk-de-gouw

De groeten van Henk,

Henk de Gouw ( Wilts ) - 29 jul 2018 - 16:43


Dag Henk,

Dank voor je bericht, interessant. Ben benieuwd of deze test ook nog iets meer vertelt over je Y-DNA, bijv. welke haplogroep?

Ik heb nog even gekeken - voor zover mogelijk, ik ben geen lid van My Heritage - op je genealogische pagina's en zag daar ook Van Zuylen als familienaam; deze komt ook voor in mijn kwartierstaten (zie http://home.kpn.nl/gmjager/Rosing.htm#o52 vanaf nr. 53). Het schijnt dat de Van Zuylens allemaal verwant zijn, zo werd het tenminste verteld in de aflevering van Verborgen Verleden met Paul Haenen. Misschien kun je deze aflevering nog terugkijken, er staat in ieder geval nog iets op https://cbg.nl/actueel/verborgen-verleden-met-Paul-Haenen/

Hartelijke groet, Martijn

Martijn Jager - 31 aug 2018 - 11:45







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu