stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Stamboom Doldersum Schonewille in Drenthe


Profiel afbeelding

Hallo,

Ik wil graag de stamboom Doldersum Schonewille in Drenthe van John Prins bekijken. Ik heb een mailtje gekregen dat er aanknopingspunten te vinden zijn in deze stamboom. Maar ik krijg wel een lijst met namen maar zodra ik daar op klik krijg ik de melding helaas de door u opgevraagde pagina bestaat niet.

Ik heb dit ook bij John Prins gemeld, hij heeft de gegevens opnieuw geplaatst onder deze naam maar ht werkt nog steeds niet.

Kunt u John en mij aub helpen.

Met vriendelijke groet,

Aly Kuik

Aly Kuik

Probeer op Stamboomzoeker eens de door Mike Regtop gemaakte stamboom Doldersum.  Die begint bij Aaltje Doldersum in 1838 en gaat dan terug.

niepoort

Bedankt voor de snelle reactie. Maar helaas kom ik hier niet verder mee. In de Stamboom Doldersum Schonewille staan de gegevens van mijn grootouders Aaltje Sok en Roelof Dekker vermeld. Deze lijn is helemaal uitgewerkt en die wil ik graag gaan bekijken.

Aly Kuik

Dag Aly Kuik,

Bedoelt u deze ?

Zuidwolde, huwelijksakte, 25 april 1919, aktenr. 9
Bruidegom: Roelof Dekker, geboren te Zuidwolde; oud: 25 jaren; beroep: arbeider, zoon van Roelof Dekker en Geertje Ham.
Bruid: Aaltje Sok, geboren te Hoogeveen; oud: 24 jaren; beroep: zonder, dochter van Geuchien Sok, beroep: landbouwer, en Roelofje Bartelds, beroep: zonder.
NB. vader bruidegom overleden; moeder bruidegom overleden

mrvgr,

Henk Elsinga

henk elsinga

Tja, een voorgekauwde stamboom is natuurlijk erg makkelijk, maar waarschijnlijk kom je er met Drenlias ook zelf wel uit.

Voor Geuchien Sok en zijn vrouw Roelofje zie ook op Stamboomzoeker de Stamboom Seelemeijer.

niepoort

Ja dat zijn de gegevens van mijn opa en oma, maar deze had ik al gevonden op Genlias. Maar toch bedankt voor uw reactie.

Aly Kuik

Hallo,

Het is niet mijn bedoeling om een kant en klare stamboom ongecontroleerd over te typen. Ik doe mijn eigen onderzoek via Internet maar ook in diverse streekarchieven, begraafplaatsen enz.

Maar soms loopt een spoor dood en krijg je plotseling een hint naar de gezochte gegevens.

Via Genealogie Online krijg ik de melding dat er aanknopingspunten zijn gevonden in de stamboom Doldersum Schonewille van John Prins. Ik kan op een naam klikken maar vervolgens krijg ik de melding dat de pagina niet beschikbaar is. Meneer Prins heeft het bestand al diverse keren geupload maar de fout blijft. De vraag is of iemand weet hoe je dit probleem kunt oplossen.

Aly Kuik

Die stamboom van de heer Prins krijg ik ook niet geopend, maar die van Seelemeijer gaat nog wel een stuk verder terug dan Geuchien en zijn vrouw. Dus misschien kun je daar toch wel wat inspiratie uit opdoen.

Wat je natuurlijk ook kunt doen is hier een meer concrete vraag stellen. Wie zoek je precies , waar en wanneer, en wat weet je al van deze persoon of personen.

niepoort

Hallo ik ben ook op zoek naar meer informatie Alberdina Schonewille is mijn oma.

Jessica De Leeuw-Scholten


Gaarne antwoorden op de laatste bijdrage in  deze string van Jessica plaatsen bij haar eigen nieuwe vraag. Dit om dubbel werk te voorkomen.

https://www.stamboomforum.nl/familienamen/2/77521/0/stamboom_schonewille

mvg-Ben

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu