stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Waar is huwelijk tussn Gerritje Knijf en Aalber Vermeij gesloten?

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Gerritje Ariens Knijf(f), ged. Woerden 13 nov 1701, aang. ovl. Barwoutswaarder 21 jul 1766 / begr. Woerden 24 jul 1766, dr. van Arien Aertse Knijff en Marrijtje Jans Camerick,

Hertr. tussen 4 dec 1734 en  17 jan 1737 met

Aalbert Ariensz Vermeij, pannenbakkersbaas, ovl. Barwoutswaarder / begr. Woerden 30 jun 1777

 

Waar en wanneer precies ?

Hans P.Noppen

  Is dit haar eerste huwelijk?   mvg-Ben

Ben Wegman

Beste Ben,

dit is haar eerste huwelijk; haar tweede is met Jan Dirks van Leeuwen; met Aalbert Vermeij is haar derde.

De huwelijken maken deel uit van een ketting van 7 huwelijken die begint met Jacob Noppen ged. 1683 en eindigt met het overlijden van Gijsbert Plomp in 1798! Ik heb vrijwel alle details hiervan uit DTB, NA en RA maar kan nergens de huw.plaats en datum van het derde huw. vinden.

mvg

Hans Noppen

Hans P.Noppen

Ik vond haar tweede huwelijk, maar dacht dat het niet de goede persoon was omdat u geen melding maakte van meerdere huwelijken.

Door te vermelden waar al (vergeefs) is gezocht, vermijdt u ook overbodige zoekakties. Ik neem aan dat u district XIII hebt nagezien?

mvg-Ben

Ben Wegman


ik zoek specifiek naar dit huwelijk maar had natuurlijk moeten vermelden dat ik al intensief heb gezocht in Woerden en naaste omgeving incl. districten IX t/m XIII. Kans bestaat dat het huwelijk in de provincie Utrecht is te vinden.

Hans P.NoppenPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!