stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland » Jan Weggers.

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

wie is bekend met de burgelijke stand in FRANKRIJK.

Het gaat om Jan Weggers .in de jaren 1930-1940 vertrokken naar Frankrijk. Jan is geboren te Sliedrecht op

18/01/1907 en overleden te Oissel sur seine in 1989 te Oissel sur seine(departement Seine Maritime).Jan trouwde 1. met Desiree Courtois te Tourville sur la Riviere (Seine Maritime)Jan is gescheiden ca 1945 te Oissel sur seine van Desiree.Uit dit huwelijk geboren 2 kinderen nl.Renè Weggers geboren te oissel sur seine                                                            Dènise Weggers geboren te oissel sur seinezijn laatste adres was rue du Violet te Oissel sur seine in 1989.Jan huwde 2. met Yvonne te Oissel sur Seine  CA.1945/1946.verder geen gegevens.wie kan mij verder helpen?met vriendelijke groeten jo boer.

johannes boer

Jo,

Probeer eens http://www.archives.cg76.fr/

Ik kreeg net geen toegang en kan dus niet bevestigen of die website nog bestaat. Ik dacht dat Seine maritieme het nummer 76 had, zo niet dan moet je dat nummer aanpassen.

Een ander lang schot is via www.76.fr en dan doorklikken naar annonces of het gedeelte waar je emailadressen kunt gaan zoeken

Bon chance,

Jan

jan achterberg


dagJan ..bedankt voor de informatie,ik ben bij de sites geweest welke je had aanbevolen,maar door mijn slechte Frans ben ik daar niet uit gekomen.is er in Nederland  een instantie waar ik eventueel een en ander uit kan laten zoeken.iets zoals het CBG soms.

met groeten jo boer..

johannes boer
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!