stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte familienamen in NL » Gooding x Oward, Dani?l x Sylvester.

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik ben op zoek naar bovenstaande genealogieën.. het zijn allen Surinaamse families. De goodings hebben een link naar Barbados....

verder ben ik ook nog op zoek naar de families Miljkovic en LoVecchio uit Servië...

Jeroen Pater

Zoals je wellicht weet liggen er geen stambomen op de plank. Via internet kun je natuurlijk zoeken naar stambomen van de door jou gezochte families. Indien die er niet zijn moet het uitgezocht worden via de archieven al dan niet on-line beschikbaar. Om jou van dienst te kunnen zijn zul je toch met wat meer informatie over de brug moeten komen dan wat je nu plaatst. Dus volledige namen en waar mogelijk data zoals geboorte, huwelijk, overlijden en plaatsen/streken waar dit zich heeft affgespeeld.

Houd wel rekening met de privacy van mensen. Gegevens van nog in leven zijnde personen behoren niet te worden geplaatst.

Nog een advies: laat een van je vragen betreffende dit onderwerp vervallen. Door twee dezelfde vragen tegelijkertijd te laten lopen creeer je mogelijk dubbel (= overbodig) zoekwerk.

Voor onderzoek in Suriname en/of de Nederlandse Antillen heeft het CBG twee boekjes uitgegeven. Misschien een idee?

 

Suriname - Sranan famiri (Surinaamse Familie)

 

Sranan famiri (Surinaamse familie) is een handleiding bij het speuren naar voorouders afkomstig uit Suriname. Het boek is van belang voor ieder die onderzoek wil doen naar Surinaamse families, maar ook voor wie algemeen geïnteresseerd is in de geschiedenis van de bevolking van Suriname.

Sranan famiri - Pieter Bol & Jean Jacques Vrij
Voorouders van Verre nr 5 (Den Haag 2009) 187 blz. ISBN 978-90-5802-074-1
€ 19,50 (Vrienden € 17,00) stuks bestellen


Naar boven


Antillen — Roots Karibense (Caribische wortels)

 

Roots Karibense (Caribische wortels) is een handleiding bij het speuren naar voorouders afkomstig uit Bonaire, Curaçao, Aruba, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. Het boek is van belang voor ieder die onderzoek wil doen naar Antilliaanse families, maar ook voor wie algemeen geïnteresseerd is in de turbulente geschiedenis van de zes paradijselijke eilanden in de Caribische zee.

Roots Karibense (Caribische wortels) - Christel Monsanto
Voorouders van Verre deel 4: De Nederlandse Antillen (Den Haag 2009) 127 blz. ISBN 978-90-5802-071-0
€ 17,50 (Vrienden € 15,50)
bestellen

Ben Wegman


Dit zijn waarschijnlijk de 3  broers afkomstig uit schotland en apart emigreerden naar barbados,amerika en frans_guayana

GoodingPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!