stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » overlijden Ernst Kuiper, geboren 21 augustus 1905 te Batavia, Indonesie.

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik zoek het overlijden van Ernst Kuiper , zn. van Frederik Kuiper (commies spoorwegen) en Janna van Es, geb. op maandag 21 augustus 1905 te Batavia , stuurman koopvaardij, tr. (beiden 25 jaar oud) op donderdag 25 juni 1931 te Amsterdam , (gesch. op maandag 10 december 1934 te Batavia) met Gertrude Hélène Marie Doudart de la Gree , dr. van François Casimir Guillaume Doudart de la Gree (handelsreiziger) en Jacoba Catharina Maria Hout, geb. op zondag 29 april 1906 te 's‑Gravenhage. Van hun is mij een dochter bekend, misschien weet iemand nog meer kinderen.

Jan Kuiper

Hallo Jan, volgens  "WieWasWie" was Ernst Kuiper geb. te Utrecht en niet de Batavia ???

En inderdaad stuurman koopvaardij.

DHv. E.


ik heb de persoonskaart opgevraagd van Gertrude Helene Marie Doudart de la Gree, zijn vrouw, en hierop staat dat Ernst Kuiper geboren is te Batavia, Indonesie op 21 augustus 1905. Zijn ouders verbleven in Indonesie tijdens zijn geboorte en zullen hem bij aankomst in Nederland hebben moeten aangeven in de eerste plaats die ze aandeden, dus dit zal Utrecht zijn geweest, maar hij is toch echt geboren te Batavia. Gertrude Doudart de la Gree overlijdt 1996 in Oosterhout en hun dochter wordt geboren te Amsterdam, maar waar hij  verblijft weet ik niet.

Jan KuiperPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!