stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » familie schuitert

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding
wie weet er wat over de familie schuitert.
ik ben met een stamboom bezig.
de afkomst van de naam schuitert?
alvast bedankt

schuitert

ik zoek kinderen van jan schuitert en johanna maria fiks ik heb bertha johanna schuitert, dirkje schuitert,derk schuitert, jan schuitert.

mannes schuitert en arendina kiesbrink ik heb jan schuitert, gesina schuitert, jacob schuitert,aaltje schuitert, martinus schuitert,arendina schuitert, hendrik schuitert,mina aleida schuitert.

jan schuitert en derkje van der scheer ik heb aaltjen schuitert, hendrik jan schuitert, everdina schuitert, mannes schuitert, derkjan schuitert, clasina schuitert, tonia schuitert.

hendrik jan schuitert en everdina lankhorst ik heb teunis schuitert, gerrit schuitert, teunis schuitert, willemina schuitert, willemina schuitert, jan schuitert, geesjen schuitert.

wie kan mij hier mee verder helpen!

schuitert

Hallo familie Schuitert,ik ben Tonia Westervoorde en in mijn stamboom is Aaltjen Gerrits van Dijk,weduwe van Frerik Janssen Westervoorde,voor de tweede keer gehuwd met Hendrik Jan Schuiter weduwnaar van everdine Lankhorst.Zij huwen 31-12-1810 in Olst.Aaltjen is dan 45jaar oud.Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Heb jij mischien nog gegevens over Hendrik Jan schuitert en Everdina Lankhorst en zo ja wil ik ze graag van je hebben want ik ben op zoek naar deze twee mensen.Alvast bedankt en de groetjes van Tonia Westervoorde.

Uitgeschreven lid

mijn zwager jan schuitert was gehuwd met aleida. bolink ze zijn alle twee al overledenze woonden in nijverdal de namen van hun kinderen kan ik U Doorgeven, indien we het over de zelfd fam Schuitert hebben.zijn broer gerrit was gehuwd met fennie v d cozijnen hij is overleden maart 1974 ,laat het me weten ,als U meer over de voorouders van deze fam weet bij voorbaat dank of als ik U meer kan vertellen over hun kinderen doe ik dat graag gr gerrie.

g.nieuwenhuis-kelder

Hallo Gerrie, ik hoop voor u dat Hermien Schuitert nog reageerd, maar haar berichtje was van 2007, sommige personen (en dat aantal is toch vrij hoog) reageerd nooit meer. Dan is alles zonde van de moeite. Maar toch veel succes, Cor Dorsman

C.J. Dorsman

hallo gerrie,

sorry dat ik geen reactie heb gegeven.

ik ben er even niet mee bezig ik liep vast en kon weinig nieuws meer vinden.

de familie schuitert waar u het over heeft is geen tak van mij opa en verder familie.

onze familie schuitert komt uit olst voorst terwolde.

inieder geval bedankt voor u reactie.

groetjes hermien schuitert

schuitert

Goeden dag,

ik zie uw forum over schuitert met als vraag "waar komt de naam schuitert vandaan.

De oudheidkamer in Holten heeft het antwoord nl: MIiden 17e eeuw was er een herberg in het dorp Holten daar woonde ene meneer genaamd Vincent die zich vernoemde naar de herberg waar hij werkte/woonde. later bewoners van die herberg (herbergiers) zijn Jan en Albert Schuitert.

De Naam Schuitert komt dus van "de Schuyte (Schuite)" een herberg in het dorp Holten in de 17e eeuw.

groet

Jos Schulten

Wij hebben de stamboom Schuitert/Schuiterd tussen 1750 en 1940 bijna compleet plus de nodige gegevens daarvoor en daarna

Jan Schuit - Stichting Schu-y-i-ij-t

Stichting Schu-y-i-ij-t

Mijn naam is Silvia Schuitert. Ik ben de dochter van Jan Schuitert, die weer een zoon is van Jan Schuitert en Margaretha Bomhof. Mijn vader en ik zijn beide geboren in Terwolde. Van mijn opa weet ik het niet zeker.

Silvia Schuitert

Hallo, Silvia,

ik kan je vrijwel de gehele stamboom van de Schuitert familie wel aanleveren. Ik heb deze in 2016 uitgezocht.voor een Schuitert met de roots in Nijverdal en ken de oorsprong van je achternaam.  Als je interesse hebt kun je me via mijn email adres benaderen voor het vervolg.

groet

Jos Schulten


Hallo Jos, Ja, daar heb ik zeker belangstelling voor. Mijn vader wordt aanstaande vrijdag 70 en het lijkt mij leuk dit hem te geven. Groeten, Silvia Schuitert

Silvia SchuitertPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!