stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » La Gru, Catharina (Utrechts archief)



Profiel afbeelding
Annemarie, heb je enig idee hoe ik deze 'akte" eruit kan lichten zodat ik het kan printen en laten vertalen?

miep klercq - 30 mar 2014 - 23:11

Op het icoontje klikken en betalen..... of een vriendendienst vragen aan iemand die wel eens in het Utrechts archief komt.

Annemarie57 - 1 apr 2014 - 12:21

dan zou er dus een eerdere notariele verklaring moeten zijn. Omdat dit het enige is wat ik iun utrecht heb gevonden, zou deze misschien in een andere plaats opgemaakt kunnen zijn? Of redeneer ik nu verkeerd?

miep klercq - 1 apr 2014 - 20:13

Oke, dan ga ik binnekort een keer zelf naar het Utrechts archief. Als ik alle gegevens meeneem moet ik er toch uit zien te komen met een beetje hulp. Misschien kan ik dan ook te weten komen waarom zij in Utrect was (ziek) en hij in Roosendaal.

Dank weer zover.

miep klercq - 1 apr 2014 - 20:15

Misschien dat er in die verklaring verwezen wordt naar een ander document of procuratie. Als je in de gelegenheid bent zelf gaan. Wie weet is er in het arhcief zelf nog wel meer te vinden, ik weet niet of er klappers zijn op verpondingen/ Rechterlijke Archieven e.d. Maar altijd een poging waard.

Annemarie57 - 1 apr 2014 - 20:28


Dat ga ik zeker binnekort doen. ik woon niet zo heel ver van Utrecht. Openbaar vervoer is geen optie hiervandaan, dus blijft de auto over. probleem is wel een parkeerplaats redelijk dichtbij omdat ik met krukken loop.

miep klercq - 1 apr 2014 - 20:33







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu