stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Willemijntje Willemse Rotteveel - Rijswijk geb. ca 1665



Profiel afbeelding

Mooie vondsten Frans.

Groet,

Everardus

Everardus Rollema - 7 mar 2014 - 21:06

Knap staaltje speurwerk Frans. Petje af!

Met de dopen uit het gezin van Willem Jansz Rotteveel ben ik nog niet zo ver. Inmiddels ben ik om de 2 weken in het Haags Archief om een hele waslijst uit mijn kwartierstaat af te werken maar daar zoeken in de index op patroniem is (voor mij althans) een hele kluif. Maar al doende leert men. Ook 'leuk' om dopen uit één gezin bij elkaar te sprokkelen in meerdere plaatsen (bijv de combi's Loosduinen - Poeldijk - Den Haag, Veur-Stompwijk-Nootdorp en nu ook een combi Voorburg-Rijswijk-Den Haag)

Zodra ik iets zinvols te melden heb laat ik dat uiteraard weten.

Nogmaals dank en fijn weekend!

groetend

Jan

Jan Meijer DH - 8 mar 2014 - 13:08

Het weekend is al mooi Jan, en het wordt nog mooier...

*ALS*  voor deze moeilijk te lezen jongeman "Pr Jansz jong(gesel)" gelezen kan worden, en als het dan Pieter Jansz van der Fluijt was, dan is hij dus op 04-04-1660 (of 1661) getrouwd met Maertie Cornelis van Zeestraten;
dan is het logisch dat Pieter een zoon Cornelis vernoemde naar zijn schoonvader;

dan zou Willem Jansz Rotteveel dus ook getrouwd geweest moeten zijn met Maertie Cornelisdr Zeestraten;
dan was Willem dus getrouwd met een zus van Apollonia Cornelisdr van Zeestraten;
dan klopt het dat hun dochter Ariaentge bij haar huwelijk werd bijgestaan door haar (aangetrouwde) oom Jan Gerritsz van Staveren;
dan zitten we nog met een Willem Jansz Rotteveel die 1668-1670 nog een paar keer als getuige voorkomt in Den Haag.

Zou dat geen andere geweest zijn? Jouw Willem Jansz Rotteveel woonde duidelijk in Rijswijk - hij komt als Willem Jansz Cleij voor in 1652 bij de weerbare mannen van Rijswijk, en zijn dochters woonden er ook. Op 06-03-1665 is er in het ONA Den Haag een vermelding van een Jan Willemsz Rotteveel en Willem Jansz Rotteveel; aan het indexkaartje kun je niet zien wie de vader is en wie de zoon, maar de Jan Willemsz die we al kenden zou nog erg jong zijn in 1665. Misschien gaat het hier wel om de vader van de Haagse Willem Jansz Rotteveel.

Gaan we nog een stapje verder, dan zien we dat de Zeestratens in Rijswijk ook "Van Noortwijck" werden genoemd. Logisch, ze kwamen daar vandaan. En dan is er een huwelijk op 04-02-1646 van een Maria Corn(elisse) van Noortwijck met een Willem Jansz.... Alleen kan ik met de beste wil niet lezen wat er achter zijn patroniem staat. Het lijkt wel Rijsbergen? Maar toch, zou dit niet jouw Willem Jansz zijn?  En dan toch in 1646, maar wel vóór 1660 overleden en dan kan Maertie inderdaad nog een paar kinderen hebben gekregen.

Cornelis Cornelisz van Noortwijck, de vermoedelijke vader van Maertie, Appollonia en Pieter (die was er ook nog), trouwde 16-11-1625 met Ariaentge Jochemsdr Witteman. Mooi, dan is Ariaentge Willems Rotteveel naar haar oma vernoemd. Hij zou dan dezelfde moeten zijn die in 1638 (zie eerder aangehaalde kwst) met Maritgen Adriaensdr trouwde. Maar ook dit is slecht te lezen. Pieter Cornelisz van Zeestraten/Noortwijck was ook met een Witteman getrouwd, Maertjen Cornelisdr.

Mocht je nog een paar extra puzzlestukjes vinden, ik hoor het graag.

groeten, Frans

Frans Angevaare - 8 mar 2014 - 21:08

Hallo Frans,

Ik ben erg onder de indruk van je vondsten.Chapeau!

Hoogstwaarschijnlijk is er dus zowel een Haagsche als een Rijswijksche Willem Jansz Rotteveel. De Hagenaar mogelijk wat jonger dan zijn naamgenoot in Rijswijk. Ik probeer trouwens ook een verklaring te vinden voor de naam Rotteveel. Dat zou ook meer licht op deze zaak kunnen werpen. Maar Meertens heeft geen info en ik moest hartelijk lachen om de verwijzingen op internet naar een man met een rode veer op zijn hoed.

Ik probeer vrijdag naar het Haags Archief te gaan om in het ONA te duiken. Hopelijk kan ik daar de bevestiging vinden van deze hypothese.

Met vriendelijke groet en wederom dank!

Jan Meijer

Den Haag

Jan Meijer DH - 11 mar 2014 - 21:09

Ik heb in mijn kwartierstaat overigens de onderstaande personen staan die mogelijk te relateren zijn aan de Haagse Willem Janszn. Moet dit nog verder uitzoeken.

Rotteveel, Jan (? ca. 1665 - ? )

Zoon van NN Rotteveel en NN

Trouwt (ODT) Den Haag 30.05.1688

Keijsers, Maria (Den Haag ca. 1665 - ? )

Dochter van NN Keijsers en NN

Kinderen:

Rotteveel, Cornelius Janszn (Den Haag 8.11.1695 - ? )

Rotteveel, Maria Jansse (Den Haag 4.02.1694 - ? )

Rotteveel, Willem Janszn (Den Haag 18.09.1701 - ? )

Jan Meijer DH - 11 mar 2014 - 21:17

Hallo Frans,

In je bericht van 29 januari heb je het over Jan Willemszn Rotteveel en Pleuntje Oosthoorn. Dit echtpaar heb ik in Den Haag gevonden:

Rotteveel, Jan Willemszn (Den Haag ca. 1655 - ? )
Trouwt Den Haag 16.06.1680 (stadhuis)
Oosthoorn, Pleuntje Louwen van (Den Haag ca. 1655 - ? )
Dochter van Laurens van Oosthoorn en NN
Kinderen (Doop Oud Katholiek)
Rotteveel, Wilhelmus Janszn (Den Haag 21.02.1683 - ? ) get. Maria Rotteveel + Laurens Rotteveel
Rotteveel, Laurens Janszn (Den Haag 27.03.1684 - ? ) get. Ariaentie Louwens en Cornelis Louwen
Rotteveel, Apollonia Janse (Den Haag 26.09.1685 – jong ovl.? )
Rotteveel, Cornelius Janszn (Den Haag 15.11.1686 – jong ovl.?)
Rotteveel, Cornelius Janszn (Den Haag 6.08.1693 - ? ) get. Jan Louwen + Maertie Cornelisse
Rotteveel, Apollonia Janse (Den Haag 14.02.1695 - ? ) get. Catharina Louwens
Rotteveel, Adriana Janse (Den Haag 8.07.1700 - ? ) get. Catharina Louwens

Dus inderdaad een andere Jan Willemsz dan de jouwe die naar Hillegom trok. Ik heb veel verzameld in het archief wat ik nu verder ga uitwerken. Ik vermoed dat bovengenoemde Jan Willemsz een zoon is van Willem Willemszn Rotteveel (Haagambacht) die op 29.10.1651 in Den Haag trouwde met Anneke Floris van de Velde. Willem Willemszn is mogelijk een zoon van Willem Arienszn Rotteveel maar dat moet ik nog uitwerken. In ieder geval lijkt het erop dat de Rotteveels uit Rijswijk wel gelinkt zijn aan de Rotteveels van Haagambacht en dat ze wellicht allemaal terug te voeren zijn naar Arij Cleij uit Rijswijk. Wordt vervolgd dus.

groeten,

Jan

Jan Meijer DH - 14 mar 2014 - 19:09

Dit is ook een mooi lijstje (Rijswijk begraven R6 - I - 66)

http://www.gahetna.nl/collectie/archief/inventaris/gahetnascan/eadid/3.04.16.126/inventarisnr/6.I/level/file/foto/NL-HaNA_3.04.16.126_6.I_0014/fotouuid/4693b0fa-5dbf-494d-bc14-6f8801aaf525/scan-index/68

Jan Meijer DH - 14 mar 2014 - 20:31

Hallo Jan

Belangrijk is dan ook dat deze Jan Willemsz Rotteveel niet een zoon was van de Rijswijkse Willem Jansz Rotteveel (tenminste, daar wijst toch niets op?). Van de Jan Willemsz die in Hillegom vertoefde heb ik daar noch in het ORA, noch in het ONA een spoor gevonden. Ik ga er dan toch maar vanuit dat hij in Noordwijk terechtgekomen is en daar is getrouwd. Van de namen van zijn kinderen kan niet heel veel worden afgeleid: 3x Willem (geen verrassing), 2x Louris (de andere opa), de oudste dochter Maria kan vernoemd zijn naar de moeder van Willem Jansz Rotteveel, en Aeltie komt van moederskant.

Vwb Willem Ariensz Rotteveel als evt. vader van Jan Willemsz : ik heb er een die een zoon was van Arij Willemsz Rotteveel en Leuntge Jacobsdr. Die Arij Willemsz zou (±) een tijdgenoot zijn geweest van Jan Ariensz Rotteveel, wat aansluiting op Arij Claesz nogal lastig maakt.

Voor de verder beeldbepaling: Jan Ariensz Rotteveel was vóór 08-10-1654 overleden en liet achter: Arie, Claes, Willem, Gerrit, Arie de jonge, Grietge, Maertge, Neeltge en Leendert. Van enkelen is de leeftijd bekend, die zijn van 1624-1627. Dat betekent dat Jan Ariensz zo op 1590 geschat kan worden, lijkt me. Een broer kan dan zijn Gerrit Ariensz Rotteveel/Cleij die ook in Rijswijk(erambacht) woonde, en Leendert Ariensz Rotteveel/Cleij die van 1586 was. Ze zitten trouwens vaak in de bouw: metselaar, timmerman.

Tav de naam Rotteveel: ik moet dan al snel denken aan het huis 't Rottenest dat we hier ooit hadden. Dat zat vol met ratten, vandaar.  En dan Rotteval, welke naam ook in de kwst van pater Van Zijl voorkomt. Die kwam ook in de 17e eeuw in Monster voor.  Maar meer benieuwd ben ik naar hoe ze aan de naam Cleij kwamen - van de Cleij in Noordwijk?

groeten, Frans

Frans Angevaare - 15 mar 2014 - 18:03

Hallo Frans,

mijn hypothese is inderdaad dat 'onze' Jan Arienszn Rotteveel geboren is ca. 1590 als zoon van Arij Cleij en dat Gerrit Arienszn Cleij een broer van Jan is. In de DTB van Den Haag komt Gerrit Arienzn ook voor als Rotteveel met meedere nazaten. Mijn tijd was gisteren echter om dus ik moet dat volgende week verder uitzoeken.

De link die ik eerder stuurde naar het graf in Rijswijk op naam van Arie Cleij is overigens een mooie houvast. Zo staat daar de bijschrijving op 5.03.1730 van ene Stijntje Aarsen. Zij was de echtgenote van Laurens Az Rotteveel. Deze Laurens is volgens mij een zoon was van Arij Jansz Rotteveel (de jonge of de oude?) dus een kleinzoon van Jan Arienszn Rotteveel/Cleij.

Wat ik nog afvraag: Is die Maertie Ariens Weche nog steeds kandidate om voor echtgenoot van Jan Ariensz Rotteveel door te gaan?

groeten,

Jan

Jan Meijer DH - 15 mar 2014 - 21:52

Hallo Jan

Er komt in het notarieel van Den Haag inderdaad een Louris Arentsz Rotteveel voor, op 31-08-1654 als zoon van Arij Jansz Rotteveel zaliger.

Voor zover het uit de andere aantekeningen te halen valt, was er een Arij getrouwd met Goutge Jacobsdr Vinckesteijn, die na 1660 nog voorkomt. De andere Arij was x (1) Annetge Hendricksdr van der Marck (met een dochter Elisabeth), en (2) x Elisabeth Evertsdr Elshoff.

Op 20-04-1658 is er een vermelding van een Arij Jansz Rotteveel als zoon van Maertge Ariens. Of dat dezelfde is als degene die in 1638 in Rijswijk (her)trouwde, valt te bezien. Als ze inderdaad in 1638 hertrouwde, dan neem ik aan dat Jan Ariens toen al overleden moet zijn (aangepast)

Die toenaam "Weche" lijkt me ook niet te vertrouwen. Zie de link die ik eerder stuurde, maar echt ontcijferen kan ik het ook niet allemaal.

Wacht, nog iets gevonden: 22-12-1639, Jan Arentsz Cleij, oud 61 jaren. Maar ook: 29-07-1640: Jan Arentsz Cleij zaliger man van Maritge Adriaens thans huisvrouw van Cornelis Cornelisz van Seestraten....

Dat bevestigt mooi de Zeestraten-theorie, maar waren er nu ook al twee Jan Ariensen ??

Ik laat het maar weer even rusten....

groeten, Frans

 PS later aangepast, ik had wat met de jaartallen zitten knoeien.....

Frans Angevaare - 15 mar 2014 - 23:16

Hallo Jan, en meelezers

Woensdag een tijdje bij het GADH doorgebracht en in de marge (mijn hoofddoel was anders) nog wat uit de voorgaande discussie gecheckt, met name wat notariële akten die ik wel noemde maar die alleen uit indexen bekend waren.

Inv.nr. 433 nr 84 dd 03-03-1665: comp. Jan Willemsz Rotteveel wonend in Haagambacht en erkent schuldig te wezen aan Willem Jansz Rotteveel wonend alhier in Den Haag de som van 1.000 car. gld.

Niet vermeld wordt of het vader en zoon (of zoon en vader) waren. Wel is duidelijk dat Jan zelfstandig compareert en dus volwassen is en nooit een van de Jan Willemsen kan zijn die enkele tientallen jaren later trouwden.

Inv.nr. 72 nr.111 dd 29-07-1640: comp. Cornelis Cornelisz van Nierop won. tot Rijswijk en Cornelis Cornelisz van Seestraten als getr. hebbende Maritge Adriaens weduwe Jan Arentsz Cleij mede wonende aldaar en machtigen.

Inv.nr. 129, nr 196, dd 22-12-1639: comp Jan Arentsz Cleij oud omtrent 56 (volgens mij niet 61) jaren en Adriaen Gerritsz timmerman oud omtrent 72 jaren beiden wonende in Den Haag en leggen een verklaring af.

Waaruit dus duidelijk blijkt dat er zowel een Haagse als een Rijswijkse Jan Arentsz Cleij was, want Maertge Adriaens hertrouwde al in mei 1638 en hier is een Jan die eind 1639 nog leeft.

Inv.nr.452 nr 290 dd 17-10-1676: testament Willem Jansz Rotteveel x Maertge Pieters Overbeecq uit Den Haag. Bijna standaard langstlevende-testament, er zijn kinderen want van één van hen, Maertge Willems Rotteveel, wordt vermeld dat ze al getrouwd was.

Na 1670 zijn er ontzettend veel vermeldingen van een Willem Rotteveel en een Willem Jansz Rotteveel, veel te veel om even na te kijken maar vermoedelijk betreffen ze die bakker Willem Willemsz en voornoemde Willem Jansz.

Wel nog even gezocht op Seestraten. Een interessante akte is de volgende uit 1671 (inv.nr 363, nr 462). Het is een boedelinventaris van de goederen van Jan Cornelisz van Seestraten, opgemaakt door Neeltge en Geertge Jansdr Rotteveel. De beide dames blijken samen met Jan de goederen bezeten te hebben, die afkomstig waren uit de boedel van hun moeder. De moeder van hun alledrie dus. De andere erfgenamen hadden de erfenis aan het drietal gelaten, mits ze ook de schulden zouden voldoen.

Waaruit blijkt dat Cornelis Cornelisz van Seestraten en Maertge Adriaens (van Noorderlaeck) uit hun in 1638 gesloten huwelijk nog een zoon Jan hebben gekregen.

Ze moeten in die kringen wel erg opgelet hebben of er niet per ongeluk een halfbroer met een halfzus trouwde.... Maertge Cornelisdr van Seestratens stiefmoeder was dus ook haar schoonmoeder en haar halfbroer Jan was ook de halfbroer van haar man. Of zoiets.....;-)

Er was ook nog een Adriaentge Cornelisdr van Seestraten maar die was denk ik eerder een zus van Cornelis Cornelisz. Speelde een rol in een erfeniskwestie waarin de Seestraten verder niet werden genoemd maar wel de familie Witteman (zie eerdere bijdragen).

groeten, Frans

Frans Angevaare - 5 apr 2014 - 20:54

Frans,

Je hebt het in het bovenstaande bericht over de stiefmoeder/schoonmoeder  van Maartje Cornelis van Seestraten.

Ik heb als haar ouders Cornelis Cornelisz van Noortwijck x Ariaantje Jochemsdr. Witteman.

Deze gegevens heb ik van het forum, dus niet zelf nagekeken.

Maartje Cornelis was 1ste getrouwd met Willem Jansz Rotteveel, alias Cleij 4-2-1646 Rijswijk

en 2de met Pieter Jansz van der Fluijt, alias Goeman, die een zoon was van Jan Dirksz Goeman en Jaapgen Pietersdr. Maartje Cornelis was zijn 1ste vrouw.

Zijn 2de vrouw was Trijntje Gerrits Wassenaar, wier ouders ik nog niet heb gevonden.Dat is nu ineens minder belangrijk natuurlijk voor mij. Maar ik had er eerder wel naar gezocht.

Broer Pieter Cornelisz van Zeestraten trouwt met ene Maartje Cornelisdr Witteman. Huwelijk niet gevonden. Het zou in boek 25 ? Rijswijk moeten staan volgens de klapper ? Ik weet het niet meer precies waar ik dat vandaan heb. Maar ik kon dat hele boek niet vinden bij Genver en bij GahetNa.

Wel een doop van Cornelis Pietersz van Zeestrate op 6-12-1678 Oud Kath.Dopen Rijswijk 22 fol.39.

Bij die doop waren de getuigen: Adriana Petri en Anglus Petri van Zeestraten. Wie zouden dat nu weer zijn ?

De Vader stond trouwens vermeld zoals ik hem hier schrijf, en de moeder was Maartje Cornelis.

De schoonvader van Maartje Cornelisdr van Zeestraten zou ene Jan Rotteveel of van der Cleij moeten zijn

en haar tweede schoonvader Jan Dircksz Goeman, met schoonmama Jaapgen Pietersdr.

Mis ik iets, behalve dan schoonmoeder nr. 1 ?

Nog een vraag. Wie zijn de ouders van Jaapgen en Pietergen Pietersdr . Jij noemt een Neeltgen Michielsdr.

Ik heb geen idee van wie deze Pieterskinderen zijn. Jij wel ?

Groeten,

Apollonia - 7 apr 2014 - 14:10

Deel 25 is gerecht Rijswijk. Afbeelding 3

Noortwijck lees ook Zeestraten.

Hij heeft Noortwijck aangenomen, omdat het geslacht van Noordwijk afkomstig is.

Groet

Everardus Rollema - 7 apr 2014 - 16:08

Hallo Apollonia

Ik vraag me zelf ook steeds af of ik de draad niet kwijt ben maar het is natuurlijk wel leuk puzzelen...

Dat de in dit onderwerp genoemde Corneliskinderen zonen en dochters van Cornelis Cornelisz van Seestraten/Noortwijck zijn is een aanname, want dopen heb ik ook niet gevonden. Er circuleert op het internet een berichtje uit een forum uit 1997, waarin een doopdatum van Leuntge/Apollonia van 25-08-1635 Rijswijk wordt genoemd, maar de Rijswijkse doopboeken beginnen in 1650 (Geref) en 1661 (oud-Kat.) dus dat kan niet gecontroleerd worden.

De trouwerijen heb ik dacht ik allemaal gelinkt, die van Pieter Cornelis is ook niet (direct) te vinden maar betreft slechts een ongedateerde aantekening vóór in het trouwboek 25. Die Pieter zou dan met zijn achternichtje getrouwd zijn, voor zover ik kon zien. Ook al een beetje dubieus?

Die doop uit 1678 vond ik ook, de doopgetuigen zouden wellicht de oudste kinderen van Pieter kunnen zijn (misschien uit een eerder huwelijk?), Adriaentge en Engel Pieters van Zeestraten. Pieter had ook nog een dochter Cornelia, die 15-05-1689 Rijswijk trouwde, dus die was ook wel een stuk ouder dan dat in 1678 gedoopte kind.

In het ONA Den Haag vond ik nog weer vermeldingen van ee Pieter Cornelisz van Seestraten die in 1690 hospis/herbergier was op het Haantje? bij Delft, en een Ariaentge Pietersdr van Seestraten die was getr. met Reijer Teunisz Outshoorn.

Maertie Cornelisdr van Seestraten/Noortwijcks eerste schoonmoeder was dus de vrouw van Jan Ariensz Rotteveel alias Cleij, die ook in de vorige berichtjes werd genoemd: Maertge Adriaens (van Noorderlaeck), wiens tweede man Cornelis Cornelisz van Seestraten/Noortwijck was. Maar houd me maar scherp hoor, dat ik draadje niet kwijt raak...

Trijntge Gerritsdr Wassenaars ouders heb je niet meer nodig maar wil je vast voor de volledigheid nog wel vastleggen: Gerrit Jansz. Wassenaer x Grietgen Cornelisdr Houckman uit Voorhout.

Zijn Jaepgen en Pietertgens ouders nog niet langsgekomen? Oké, het zijn Pieter Sijmonsz x Neeltgen Michielsdr. Alle kinderen en vrouwen van Pieter Sijmonsz vind je in ORA Voorschoten inv.nr. 3 f.14 dd 12-07-1611. Pas woensdag ben ik erachter gekomen dat zijn nakomelingen zich Van Cocxhoorn noemden maar Jaepgen en Pietertgen heb ik alleen met patroniem aangetroffen.

groeten, Frans

Frans Angevaare - 7 apr 2014 - 16:17

Beste Frans,

ik had Rotteveel even geparkeerd omdat het me behoorlijk begon te puzzelen. Maar erg leuk dat je weer wat dingen hebt gevonden.

Je schreef o.a.:

Inv.nr. 433 nr 84 dd 03-03-1665: comp. Jan Willemsz Rotteveel wonend in Haagambacht en erkent schuldig te wezen aan Willem Jansz Rotteveel wonend alhier in Den Haag de som van 1.000 car. gld.

Niet vermeld wordt of het vader en zoon (of zoon en vader) waren. Wel is duidelijk dat Jan zelfstandig compareert en dus volwassen is en nooit een van de Jan Willemsen kan zijn die enkele tientallen jaren later trouwden.

Deze Jan uit Haagambacht is dan als ik het goed begrijp niet zoon Jan van Rijswijkse Willem Jansz. en Maartje Cornelis van Seestraten. Die trouwden immers in 1646 en dan zou deze Jan ca. 18 jaar kunnen zijn in 1665. Dat lijkt me wel erg jong om met zulke bedragen om te gaan Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

.

Voor je andere bijzondere vondsten (waarvoor hartelijk dank) ga ik eens uitgebreid zitten straks.

groeten,

Jan

Jan Meijer DH - 7 apr 2014 - 16:44

Gewist

Everardus Rollema - 7 apr 2014 - 17:02

Hallo Everardus

Hartelijk dank hiervoor. De Noordwijkse gegevens komen met natuurlijk ;-) erg bekend voor, maar de Rijswijkse aanvullingen zijn heel erg welkom. Andere ook, maar ik moet het natuurlijk nog wel even op me in laten werken (en daarom heb ik ze ook gauw opgeslagen).

Voor degenen die van de Rijswijkse Cornellis Adriaensz den Boer afstammen, zoals in een eerder onderwerp betr. Adriaen Cornelis Sijmonszz vermeld, was deze laatste twee maal getrouwd en stamt Cornelis uit zijn eerste huwelijk met Marijtge Jeroensdr. Dit alvast ter aanvulling aan de stamreeks van Everardus.

groeten, Frans

Frans Angevaare - 7 apr 2014 - 17:49

Heel hartelijk bedankt Frans en Everardus,

Ik ben wel even bezig !

Apollonia - 7 apr 2014 - 17:51

Advies: Kopieëren en opslaan.

--------------------

1462. Klaes Gerritsz. VAN DER CLUFT/KLUFT [4537], bouwman

        zuideinde Wassenaar, overl./begr. Wassenaar 26/30‑4‑1714,

        tr. [1866] ca. 1675

  1463. Maritje Cornelisdr. ZEESTRAETEN/SEESTRATEN [4538], enz

     

Dit zijn mijn voorouders.

Groet

Everardus Rollema - 7 apr 2014 - 17:59


Hallo Everardus,

Enorm bedankt voor je info over Den Boer/ van Noortwijck / Zeestraten. Weer een takje aan mijn stamboom!

groeten,

Jan

Jan Meijer DH - 7 apr 2014 - 20:56







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu